fredag 13 januari 2012

Idag är ingen vanlig dag!

För det är Gunnars födelsedag hurra, hurra, hurraaaa!


Vår solstråle fyller 1 år idag! 

Jag kan inte fatta att det bara var ett år sedan han kom in i våra liv! Som med alla barn vi har känns det som om de alltid har funnits där... Jag kan inte minnas hur livet var innan han kom till oss. :)

Gunnis är alltid glad. 
Jag tror faktiskt han föddes med ett leende på läpparna! Efter den omtumlande förlossningen som slutade i ett akut snitt har livet med fyra små troll gått som en dans. Tiden var ju faktiskt redan slut så jag har lärt mig att omfördela den ytterligare... Men det är minsann ett kärt besvär! 


Vi är fattiga på pengar men oerhört rika på kärlek! 

Tänk vad fantastiskt det är att leva livet precis som man vill ha det! 

Jag/vi har bestämt oss för att strunta i normer och den allmänna uppfattningen om hur man ska leva sitt liv och i stället leva som vi vill. Det är en sådan oerhört befrielse så jag kan omöjligt beskriva hur det känns! Varje morgon vaknar jag lycklig över att få sätta igång med dagen, och varje kväll går jag och lägger mig med tusen idéer  och planer över vad jag vill göra framöver. Det allra bästa är att jag nu har alla redskap jag behöver för att genomföra dem! Det är en klyscha men ack så sann... livet är för kort för att inte förändra det man är missnöjd med NU!

Anna


14 kommentarer:

 1. Sa sant min vän! Men inte många som rår på att förändra sina liv så som du har gjort. Det är så oerhört glädjande att läsa varenda glad rad du skriver. Du brinner för ditt liv och det du har! HÄR OCH NU! Grattis lilla Gunnar!

  kram

  SvaraRadera
 2. Är han redan 1 år den lille krabaten! Så fort tiden går. Och klart att han är glad - han har det ju så bra. Och tre syskon som avgudar honom, eller hur.

  Ja, du har så rätt, man har ansvar för sitt eget liv och måste försöka leva det efter eget huvud.

  Ha en underbar dag!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Grattis lilla Gunnar! Vilken härlig bild av honom. Och vad fint du skrev om livet och så fantastiskt att du känner att ni lever precis som ni vill. Man får alltid då och då stanna till, är det så här jag vill leva? jobba så mycket? ha så lite tid över till barnen...? och så får man ändra på och göra nya val. Känner precis hur det är...

  Livet är så kort och barnen så små en så kort tid...

  SvaraRadera
 4. Du har så rätt i det du skriver och jag hoppas att många kan ta till sig det. Att leva som man vill och njuta av livet istället för att ha siktet inställt på att tjäna så mycket pengar som möjligt. Jag blir så ledsen och trött när jag hör vänner som klagar över att de jobbar för mycket och inte hinner något annat än jobbet, då har kapitalvarorna tagit över deras liv på något sätt....Nej njut av vad du har och det behövs verkligen inte en massa pengar för att kunna unna sig god mat t.ex, det gäller bara att kunna laga till den på ett bra sätt och så är det med mycket annat också.
  Ha en härlig helg och ett underbart födelsedags firande, din lille kille ser verkligen ut som världens underbaraste charmtroll.
  Kram
  /Lotta

  SvaraRadera
 5. Härlig livsinställning :-) Å stort grattis till Lillkillen .
  Må så gott och ha en mysig helg.
  kram Bittan

  SvaraRadera
 6. Vad glad jag blir när du skriver så! Inspirerad och jätteglad!!! Härliga du!!
  /Anna

  SvaraRadera
 7. Hej Anna.
  Vilket underbart inlägg. Livet är för kort för att försöka leva upp till andras förväntningar. Man ska i den mån man kan såklart leva livet så som man vill... Beundrar dig i allt du gör och tror du är en underbar mamma :) Vårt liv är också fattigt och har kantats av sjukdomar och lite missöden men vi är också enormt rika på kärlek vilket gör att det går ändå :)
  Grattis till lilla goa Gunnar.
  Ha en fin födelsedag!
  Stor kram till dig.
  Jessica

  SvaraRadera
 8. Grattis till lilla fina Gunnar och grattis till dig som lever din dröm! Det är alltför få förunnat... En härlig helg önskar jag dig och hela familjen! Kram Hanna

  SvaraRadera
 9. Peppande text!
  Hoppas Gunnar får en härlig födelsedag!

  Kram // AH

  SvaraRadera
 10. Grattis Gunnis på din stora dag
  skönt att familjen kan fira den i lag
  Att bli storgrabb och första året fylla
  då vill vi dig alla såklart hylla!!
  Kram till er!

  SvaraRadera
 11. Hipp, Hipp, Hurra på Gunnars födelsedag! Vilken underbar bild och vilket underbart inlägg!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 12. Men hjälp!! Redan 1 år. Stort grattis till lilla killen. Minns så då jag gick och klappade min stora mage när han kom och väntade på vår lille Hilding! Bara att inse att bebistiden faktisk är över....
  Kram Carolina

  SvaraRadera
 13. 1 år?? Är du säker?? Tycker det var igår du skrev att han föddes.. Tiden går så himla snabbt..
  Hoppas han har haft en fantastisk dag =)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 14. Grattis på 1 årsdagen lille söte Gunnar! Så underbart du skriver. Jag tar till mig varje ord. Man ska verkligen tänka efter över vad som är viktigt i livet.
  Önskar er allt gott!
  Kram Marita i Björkhagen

  SvaraRadera