torsdag 4 november 2010

Var tog alla möbler vägen?

Jag har möblerat om lite här hemma och helt plötsligt har vi inga möbler! Jag letar som en galning på blocket och olika auktioner efter en gammal sliten köpmandisk men det är såklart hårdvaluta på dem... Har hittat en som skulle passa, men priset! 10000kr är en aning för mycket för en möbel hos oss... Jag är ju som bekant inte den som gärna väntar tills jag hittar det jag söker så nu sitter jag och funderar över hur man skulle gå tillväga för att snickra ihop en själv... Med hjälp av beslag och skruv från Byggnadsvårdsbutiken AB skulle det nog inte vara helt omöjligt att få den att se riktigt gammal ut.Ett litet mellanmålstips tänkte jag slänga med också... Fruktsallad med keso och russin. Gott och nyttigt för en gångs skull ;0). Jag och barnen blev bjudna på det hos en vän för ungefär ett år sedan och det här melliset har följt med oss sedan dess.Anna

8 kommentarer:

 1. Jag kan nästan tänka mig att du även klarar av att ställa dig och snickra ihop en köpmansdisk.
  Om du vill att den ska se gammal och sliten ut kan jag hjälpa till! Skicka mig adressen och jag skickar dig mina fyra ungar!! De klarar av det på nolltid! Lämpliga verktyg tar de med sig!

  Ha en skön eftermiddag!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 2. Smaskigt mellis! Ska ta och prova det någon dag!!

  Mvh
  Frida

  SvaraRadera
 3. Melliset såg gott ut...Får prova det någon dag här hemma med! Ha en trevlig helg! kram Nina

  SvaraRadera
 4. Jag är också på jakt efter en apotekarbänk till alla små prylar, men det är inte lätt att hitta...

  :)

  SvaraRadera
 5. Vad gott mellisen lät. Skall ha den i minne sen. Ha en fin kväll/Gela

  SvaraRadera
 6. Mitt problem brukar vara att jag har för mycket möbler....
  skönt om man har det tvärt om.
  Bra mellitips, ska testas!!!
  Kram Ullabella

  SvaraRadera
 7. En köpandisk lät ju superfint! Låter som en liten utmaning att göra en egen. Men efter vad jag har sett här på din blogg så ska någon fixa det så är det ju def du! :)
  Mellisen ser smaskig ut! Bra tips för helgen!
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Så fint med anslagstavlan på det gamla fina bordet och den putsade väggen i bakgrunden. Heeelt i min smak! Mellisen ser ju så läcker ut också....just nu har jag fredagsmysit och magen känns som en ballong av alla ostbollar jag smaskat i mig. Känner hur det vattnas i munnen nu när jag ser ert fräscha mellanmål!

  Kram igen!

  SvaraRadera