fredag 5 november 2010

Hybris?

Betyder: överdriven självuppskattning eller fel uppfattning om individens plats i världsordningen, storhetsvansinne.

Något jag lider av? Kanske det!

Jag menar huur svårt kan det egentligen vara att snickra till en köpmandisk? Det är ju liksom ingen kärnfysik som ligger bakom... Ett (visserligen ganska stort) antal lådor och så hål där de ska passa in. Lite färg på, några knoppar och så voila! Inte tusan tänker jag betala 10000kr för det :0).

Något åt det här hållet hade jag tänkt mig...Tänk er nu denna fast i färgen jag har på mitt gamla slagbord ni kan se här.

Vi får se om det bara förblir en dröm men när jag har fastnat i en tanke som den här så brukar jag ha svårt att släppa den innan jag har provat. Om inte annat så kommer vi att ha en väldans massa lådor att förvara saker i här framöver ;0).

Anna

11 kommentarer:

 1. Hybris eller ett enormt stor portion kreativitet och tro att inget är omöjligt! Jag tror på det senare!
  Lycka till. Jag tror verkligen att man kan göra det mesta man vill bara man tror på det och ger det tid.
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 2. Du får alldeles säkert till en köpmansdisk :-) Sätt igång o snickra så väntar jag med spänning att få se den. Varför bygga en minibyrå när man kan göra en gigantisk köpmansdisk direkt ?!
  Du är otrolig som bara kommer på tanken hihi.
  Lycka till o ha en härlig helg med el utan snickrande..hmmm med misstänker jag.

  Kram Bittan

  SvaraRadera
 3. hmm..jag kanske ska ta och damma av vår köpmandisk som står och skrotar uppe i snickarboa. Inser att du skulle nog tycka det var heaven däruppe. Jag har inte lärt mig att se potentialen i det gamla... Kram o lycka till med snickrandet, du får be mannen annars!

  SvaraRadera
 4. Ohhh, jag anar, mannen.....han kommer att få snickra dig en underbart vackert köpmansdisk, jag lovar, han kommer att göra det med den äran!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Oh spännande! Jag tror säkert att du fixar det! Själv håller jag ögonen öppna efter en gammal som jag kan köpa av någon. =)

  Ha en härlig helg

  Kram Dessie

  SvaraRadera
 6. Förstår dig precis, jag har letat i flera år efter en sån köpmannadisk men de är så dyra eller så är de radan sålt 05:00 på morgonen. Men jag hoppas att en dag så finns det en där till mig.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Du gör så mycket fint och har så mycket fint att vila ögonen på här...Mmm! Och med en make som är snickare borde du väl kunna flirta till dig en köpmandisk, eller vad tror du? hihi.

  Ha en fin helg!
  kram Emelie

  SvaraRadera
 8. Hejja Anna! Inte lider du av hybris, snarare av kraft! Du kommer bli min idol om du lyckas snickra ihop en sån (och så ligger det en beställning i mejlboxen strax därefter ;-).)

  Ha en underbart skön helg!

  Kram M

  SvaraRadera
 9. Köpmansdisk är sååå fint! Men jag skulle aldrig ha tålamod att snickra till alla lådorna...
  Men du har säkert redan börjat :)
  Ha en fin fredag! Kram Kicki

  SvaraRadera
 10. En köpmannadisk önskar väl alla sig eller????????? Jag skulle jättegärna vilja ha en oavsett skick. Men att leta efter en sådan på blocket är inte lätt. Oftast är de sålda innan man hinner kika in.
  Ska bli spännande o se om du tar dig i kragen o bygger en...:)
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 11. hej!

  antar att du inte vill ha en ny köpmandisk. men vi har köpt en på jysk som inte var så väldigt dyr. iofs för nått år sedan men den finns kanske i deras standardsortiment? du kan ju alltid ta fram slipmaskinen och förstöra den lite eller måla om den... kanske byta beslag. våran är mörkbrun men jag vet att den funnits i ljus furu också. det är iofs bara 15 lådor i den men jag kan tycka att det räcker. tror det kan bli ganska rörigt med fler. svårt att veta vad man förvara i vilken låda och då blir det nog bara skräp och blandat i varenda låda.....

  hoppas ni mår bra! nu ska jag återgå till att läsa om 3 veckorsbebisen i barnaboken. elias har börjat vakna till liv och kvällstrassla. kolik, kolik ringer i mitt huvud.....

  kram mia

  SvaraRadera