torsdag 4 november 2010

Det ska börjas i tid!

Är ni som jag och slänger ut julen strax innan nyår? Jag har faktiskt provat hålla ut och inte pynta så mycket förrän någon dag innan julafton men det hjälper inte... Jag vill ha in våren när januari tar sin början! Kan tyckas lite märkligt men när man är uppvuxen i de norrlänska skogarna känns det som om man skulle vara inne i februari/mars när man bara är inne i januari här nere i söder. Troligen påverkar även tomteterrorn mig till att vilja få lite fria ytor snabbt, men ändå!

Jag tänkte att det nog är lika bra att börja mysa så smått redan nu... November är ju en riktigt skitmånad om ni frågar mig så varför inte göra det bästa av situationen! Eftersom både jag och barnen är sjuka så blir det inte sådär jättemycket sytt just nu, men igår smet jag ut ett litet tag när mannen kom hem från jobbet och knåpade ihop de här röda kuddarna. De har precis samma nyans som vår röda matta så de kommer att sitta som en smäck i soffan ;0).

Om någon är intresserad av den här modellen på kuddar så går det bra att maila mig på anna_forslund@live.se för mer info.

Anna


7 kommentarer:

 1. Hallå,väldigt fin den runda kudden.
  Mitt julpynt finns i en bananlåda, thats it.
  Adventljusstake, två stora vita pappersstjärnor till fönstret, två julkuddar en filt och Nisse.
  Fram till advent, bort till nya året: Min devis!!
  En liten gran med 6 röda kulor...glömde jag åxå ;)

  SvaraRadera
 2. Jätte vackra kuddar!!
  När man har små barn blir det lite mer julpyssel i huset än vad man kanske egentligen vill ha..men i år tror jag att det blir väldigt sparsamt...kram

  SvaraRadera
 3. Hej Anna! Superfina kuddar! Gillar bandet som knyter ihop i sidan, enkelt och fint! Ha en underbar dag! Kram/Marie

  SvaraRadera
 4. Vad duktig du är!

  Jag hör väl till dem som väntar till nån dag efter nyår med att plocka bort julsakerna. Upp till en vecka, sen är det slut!
  Efter det vill man ha in frisk luft och längta till våren...de följande tre månaderna...medan man är insnöad...*ler*
  Jag hoppas verkligen att vintern inte blir lika snörik som den förra.

  Ha en bra dag!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 5. Jag är lite som du. Jag kan tänka mig att kasta ut julen redan på annandagen. Då är den ju slut. Däremot, älskar jag den här tiden före jul.Advent är en ljuvlig tid och jag tjuvstartar gärna med lite granar och sånt ute. Och så en massa ljus förstås.
  Vilka söta kuddar du har sytt!
  Här skiner solen idag. Det gör ju att man blir glad.
  Ha en fin dag! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 6. Helt rätt, man ska börja i tid. När julen väl är över ska allt ut och det är snabbt tycker jag. Då längtar man nästan att få upp de vanliga lamporna i fönstret och se mot våren. Undrar varför man väljer att tänka längre fram än vad det egentligen är.

  Jättefina kuddar.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Men vad fina dina kuddar är! Jag förstår itne hur du kan vara så produktiv som du är, helt fantastiskt. Och att du ens bara orkade ta dig runt affärerna med tre barn själv, gravid med foglossning - ja det är jag bara helimponerad av.

  Det där med foglossning är verkligen för jä--igt. Jag var ju som sagt sängliggandes av min foglossning flera månader innan förlossningen, så det var en riktig pina. Hur stod jag ut? Ja det var mycket internet och tv under de månaderna, blev helt sjukt. Men jag höll nog på att bli lite knäpp på kuppen. Alltså knäppare än vanligt ;-).

  Nämen vad roligt! MEn jag förstår inte ens var jag går in för att se bubblarna? Hjälp!!

  Hihi! Ja men då har vi en plan - guldklimp ut, sen blir det big cash! ;-)

  Ha det bra Anna!

  Kram M

  SvaraRadera