fredag 18 maj 2012

Bohuskullor...

Tänk vad konstigt det är att det här är bland de värsta grannarna många kan tänka sig... Jag hade varit helt till mig i trasorna om vi hade haft några Bohuskullor som grannar men, men... Alla är inte som jag. ;)

Märkligt det där... att man gärna äter kött och dricker mjölk men oj vilket ramaskri om det luktar gödsel eller någon ko råmar så jag vaknar på morgonen. Jag fattar inte hur det har kunnat bli normen? Att djur inte ska störa oss människor, men vi vill ändå äta det de producerar åt oss. Var gick det snett????


Anna

10 kommentarer:

 1. Man blir ju nästan tårögd av din underbart vackra bild...och lite "skitlukt" hör ju landet till och det är ju snabbt övergående!
  Hoppas du och din familj får en fin och rolig helg.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Den sortens grannar hade jag ett par år för några år sedan, och jag hade gärna haft dem igen.. Jag klagade aldrig på dem och de aldrig på mig =)

  Ha en fin fredag..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Jag fattar inte heller....faktiskt. :-)

  Förresten, jag läste för ganska länge sen ett inlägg om duktiga flickan. Jag vill nog kalla dig SKICKLIG. :-) Kram, Cissi

  SvaraRadera
 4. tråkig värld med tråkig inställning. Fort fort fort .... det ska hända hända saker hela tiden... inte lyssna in i sig själv.. ujujuj farligt farligt... inte känna efter ... Kan inte förstå jag heller. Jag vill inte leva det livet... vara sådan som inte njuter av naturen och djuren som ger oss allt fint. Kan inte vara mer en underbart att få vakna upp med dessa raringar utanför fönstret... en råming så man vet att de är där... de där underbara snälla ögonen som de har. Vilken fin bild ... kram

  SvaraRadera
 5. Åh, jag hade mer än gärna haft de sötisarna utanför köksfönstret!

  SvaraRadera
 6. Jag håller med dig och förstår inte heller! Jag och min sambo har valt att bo på landet och då får man ju ta allt som kommer med det. T.ex. att bonden hos oss har 600 grisar på gärdet utanför vårt hus och 6 kor i hagen bredvid. Underbart tycker vi och barnen har alltid publik när de leker, och de älskar det :O) Djur är så fridfullt och härligt att ha nära att det luktar känner jag inte ens, man vänjer sig visst väldigt fort ;O)
  Trevlig helg! /tesa

  SvaraRadera
 7. Med korna kommer flugorna. Kanske dem de inte vill ha till grannar ;-)

  SvaraRadera
 8. Du är klok du. Här går åsikterna isär om öns var eller icke-vara i parhusområdet. Behöver jag säga att jag är för?

  SvaraRadera
 9. Ja det är en konstig syn milt sagt. Jag förstår inte varför man vill äta kött och mjölk men älskar doften av koskit för det luktar sommar! Uppvuxen på landet. Och klart man vill leva nära djur (som har det bra), det mår vi bättre av!

  SvaraRadera