fredag 26 augusti 2011

Det här med vikt...

Många runt omkring mig är väldigt missnöjda med sin vikt.

Såhär brukar jag försöka tänka i den fråga...


Det blir aldrig bättre än såhär så det är lika bra att vara nöjd med det man har!

Jag ska utveckla mig lite...

När jag idag ser på bilder på hur jag såg ut för 10 år sedan kan jag tänka -guuud vad snygg jag var då. Men när jag tänker tillbaka på hur det faktiskt kändes då så var jag väldigt missnöjd med hur jag såg ut.

Summan blir (i mitt lilla huvud) att när jag ser tillbaka på hur jag ser ut idag, om 10 år, så kommer jag att tänka lika dant. Så då är det minsann lika bra att vara nöjd med det jag har här och nu! ;0)Logik enligt Anna...

13 kommentarer:

 1. Hej Anna, så tänkte jag sist när jag hittade mitt jättegamla bröllopsbild från min ex och mig :-) jag tänkte "gud vad smal jag var en gång" :-) men sen kom det fyra barn och många kilo som aldrig gick bort, tills jag började jobba och då försvann några kilo under resans gång .... visst har jag bilringar :-) men min sambo sen fem år tillbaka älskar mig som jag är :-)så banta, vad är det? :-D förresten .... dina bullar ser sååååå läckra ut,tror jag ska baka snart igen :-)
  Önskar dig en jättefin helg
  Hälsningar Irene

  SvaraRadera
 2. Så smart..jag tar med mig en bulle ser så goda ut...Kram

  SvaraRadera
 3. Kloka tankar, tar mej en bulle till!/Christina

  SvaraRadera
 4. Bra logik, Anna! Precis så är det!

  SvaraRadera
 5. Mmm, jag brukar tänka som du ibland. Men jag var mycket gladare förr när jag var smalare MEN det är inget som säger att det var vikten och mitt utseende som gjorde mig så. Jag har svårt att tro att jag ska bli gladare och lyckligare och slippa vissa åkommor mm om jag skulle bli lika smal igen.
  Det är lika bra att vänja sig vid hur man ser ut och börja njuta istället. Det finns andra sätt att bli lycklig, det är tur att det inte bara är utseendet som gör det.

  Jättebra inlägg från dig tycker jag. Något som alla borde ägna en tanke åt

  Kram Teres

  SvaraRadera
 6. Hej! Klokt tänkt av dig, och jag är helt klart en viktfokuserare. Men till saken hör att jag var så fantastiskt nöjd med min vikt för 10 år sedan och skulle så gärna vilja tillbaka till det:( Men då hade jag kämpat för att nå dit. Men vi måste försöka lära oss att vara nöjda med det vi har/ser ut. Trevlig helg//Christina

  SvaraRadera
 7. Så himla klokt skrivit av dig! Så många som slösar bort sitt liv i sin jakt på skönhet i olika former. När man kan njuta och älska sig själv istället. Ha en fortsatt fin helg!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 8. Jag säger alltid att det är vackrare med ett par kilo för mycket än för lite! En mager kvinna är inte vacker, däremot en som har lite former och är nöjd med det. Lagom är bäst.... men man måste lära sig att tycka om sig själv (jag har inte lärt mig det än!!).
  Ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 9. En bra logik tycker jag. Ska försöka köra med den :)

  SvaraRadera
 10. Men stumpan! Du är ju uuursnygg! Och det kommer du alltid att vara.. :)
  Kramar!!!

  SvaraRadera
 11. Jag har precis lagt om kosten till gi för att gå ner 10 kg. Då komemr jag vara nöjd å absolut inte supersmal utan då mår jag som bäst och jag orkar mer. Man kan ju inte jämföra sig med hur man såg ut för 10 år sedan för kroppen ändras och man har fått mer barn. Min bror sa till mig i helgen att de hade hittat en gammalt kort på mig (10 år sedan) och han uttryckte att : Shit va snygg du var då syrran. Hmm...Men nu är jag ju 10 år äldre och har mer livserfarenthet och vill njuta istället för att jaga kilon!! Men de där 10 ska jag enr först, hehe!

  kram kram

  SvaraRadera