onsdag 27 april 2011

Jag och Ferdinand!

Idag har jag varit lite morrig!

Jo, ibland blir även jag det! ;0) Jag har knappt sovit på tre nätter och sömnbrist är inte min bästa vän... Att sedan toppa det med att fara runt som en galning för att uträtta en massa ärenden brukar inte bättra på mitt humör. Jag säger som Tjuren Ferdinand jag! -Jag trivs bättre här, där det är lugnt och tyst och man kan luuuukta på blommorna!


Den här veckan har inte varit rolig alls, men jag hoppas att den bättrar sig lite nu. Sjukdomar, sömnbrist och en massa farande hit och dit. Näe, ge mig lite ostörd tid i min trädgård så ska ni få se på en glaaad Anna!

Jag kom i alla fall på en enklare modell på skydd mot skadedjur i köksträdgården. Tänk tält och ni är nära! ;0)Nu håller vi tummarna att värmen kommer tillbaka och att tiden räcker till för allt man vill göra i sin trädgård och i sitt syrum. Eller hur!

Anna

4 kommentarer:

 1. Faktiskt skönt att höra att andra också är sura ibland. Sömnbrist har jag oftast inte längre (stora barn) men andra saker kan ju göra att jag in´bland inte är på topp humör. Får oftast dåligt samvete då.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Nä, varje dag är minsann inte solsken och sömnbrist är verkligen jobbigt!
  Hoppas det snart vänder!

  Japp, alla lösningar är bra!!

  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Jobbigt med sjukdomar OCH sömnbrist!

  Jag tycker att maskrosor är jättevackra och väldigt harmlösa i alla fall i jämförelse med min värsta fiende...Åkervindan! ;D

  Mvh
  Frida

  SvaraRadera
 4. Skönt att vi är nåra fler som kan morra.
  Jag tänkte faktiskt på Tjuren Ferdinand i dag när min son frågade om jag inte ens skulle handla mat idag, för mjölken var slut.
  Min trädgård är min korkek, allt annat är långt bort i fjärran.
  Men, jorå, jag köpte mjölk sen åxå, å en liten smarrig kaka som jag tog i TRÄDGÅRDEN förståss ;)
  kram ullamaria

  SvaraRadera