söndag 3 januari 2010

Fynd!


Vi har varit och fyndat idag! Jag hittade den här klockan på Nisses för futtiga 70kr. Jag bara älskar den!
Känner mig dock lite irriterad. Ikea har tyvärr slut på sina hissgardiner som jag så gärna vill ha till köket. Tänkte att då får jag väl sy egna, men när vi var på Bauhaus för att köpa rundstav och annat till dem räknade jag ut att det skulle bli dyrare än att köpa färdigsydda på Ikea. Så jag får snällt vänta tills de kommer in igen... Ingen vet när ;0).
Jag tog mig i alla fall tid att pyssla lite på förmiddagen. Jag slog in dessa tvålar i gammalt notpapper jag hittat på loppis. M blev överlycklig att jag gjorde paket och vips hade hon också knåpat ihop ett som passade fint i hennes rum.

Min kära man ska tyvärr börja jobba igen i morgon efter två veckor lång semester. Fy vad tråkigt det känns, men någon måste ju dra in kulorna... Vi har nog haft den mest underbara semestern någonsin. Helt kravlöst har vi skrotat omkring och verkligen försökt att inte göra någonting! Ovanligt för oss kan jag lova, som alltid brukar ha en massa mål som ska uppfyllas nu, eller ännu hellre igår "ler". Underbart är kort säger de som vet...

2 kommentarer:

 1. Kul att se att du börjat skriva. Bloggen är verkligen snygg och prydlig! Keep ut the good work!

  SvaraRadera
 2. Hej Anna!

  Välkommen till bloggvärlden och tack för din snälla kommentar hos mig! Och vad roligt att du gillar mina foton, men någon fotograf är jag definitivt inte, hihi, nej jag jobbar som förskollärare.

  Vilken fin klocka du fyndade och vilken snygg header du har längst upp på bloggen, superfin!

  Trevlig kväll!
  Kram Marie

  SvaraRadera