torsdag 22 januari 2015

Lycka!

 Idag läste jag på Kerstins blogg om hur hon brukar kolla av om livet är så bra som det kan vara genom att tänka att hon bara har en månad kvar att leva. Vad skulle jag vilja förändra om jag visste att tiden var knapp?

Jag behövde inte fundera länge för att klura ut att jag inte skulle ändra ett skvatt!


Jag lever livet jag alltid har drömt om! Jag spenderar tid med mina barn, gör det jag älskar att göra och känner mig glad när jag kliver upp varje morgon. Så enkla saker som att ha fått sova en hel natt, gå upp, göra en brasa i spisen, sätta på kaffet och sedan sitta framför brasan med en kopp och filosofera innan jag sätter igång med dagens göromål är ren och skär lycka för mig! 


Jag har skapat det liv jag helst vill leva just nu, jag har ingen aning om hur det ser ut om ett år eller två men just nu skulle jag inte ändra en enda sak. En rätt härlig insikt som jag tackar Kerstin för. 


Vad skulle du ändra om du hade en månad kvar att leva? 


Anna

7 kommentarer:

 1. Våga satsa på att klara mig mer själv. Helt klart säga upp mig från mitt vårdjobb.

  SvaraRadera
 2. Tro inte att jag skulle ändra på nåt alls annat än att vara mer med mina barn den sista tiden. Inte vara på jobbet alls då förstås. Ordna och sortera vissa saker, kort och minnen till barnen. Skriva brev till nära och kära..lite såna saker.. Usch, egentligen inte roligt att tänka på. Ändra på stora saker skulle jag bara göra om jag efter den månaden visste att jag skulle få fortsätta leva. Vad lönar det sig annars om man ändå ska dö efter en månad.. Vara med min familj, mina nära och kära skulle jag göra den månaden. Göra det bästa för dom.

  Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Vad glad jag blir att jag kunnat inspirera till eftertanke!
  En vän sa till mIg när jag a upp mig från mitt jobb (och det var ändå ett fantastiskt härligt jobb, men jag var tvungen att välja)
  " Gud belönar den modige", och jag tror faktiskt på det, oavett om hon finns eller inte.

  SvaraRadera
 4. Så underbart Anna! Jag är inte där än... en massa saker som skulle behöva ändras för att jag skulle må riktigt bra. Men det är ju upp till mig själv att se att det händer!:) I alla fall väldigt inspirerande att se hur du har lyckats skapa ditt drömliv!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Ja det är en stor fråga...familjen är ju det som jag tänker på umgås..prata...jobbet är viktigt idag men det hade jag inte prioriterat förstås... Kramen Lisbeth

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Passa på och tävla inne hos mig , du hittar tävlingen här

  http://lifeofjohanna.se/2015/january/tavling-i-samarbete-med-lugna-lyktan.html

  Ber om ursäkt om du inte gillar tävlingstips!

  SvaraRadera
 7. vad bra bilder och inspiration !!! älskar hälsningar från angie från Tyskland

  SvaraRadera