lördag 8 februari 2014

Hemflätad äggkorg!

Den nya äggkorgen är klar!

Ungefär två sekunder efter att den var färdig så hade minstingen lagt beslag på den och fyllt den med bilar och annat man bara måste ha med sig och därför gärna fyller en behändig korg med. ;)

Nå väl... jag tog tillbaka den och bytte mot en annan korg så jag åtminstone skulle hinna fota kreationen. 

Det har varit ett väldigt intresse för mina korgar så nu har jag bestämt mig för att jag tar beställningar på dem och tillverkar åt de som vill ha. De kostar från 150 kr/ st (20 cm i diameter) ex frakt (som jag inte har en aning om vad den blir). Ingen korg är den andra lik och jag är inte ett proffs så de blir lite ojämna och dessutom är materialet i olika färger... Går även att beställa fågelbordet som är med i ett tidigare inlägg... eller korgar utan handtag. Bara fantasin som sätter gränser. ;)

Mejla på fotograf.anna.forslund@gmail.com. 


Anna

6 kommentarer:

 1. Fantastisk! Vilken sorts grenar använder man?

  SvaraRadera
 2. Vilken fin äggkorg! En sån skulle jag ha haft. Vi har rätt så många höns och till våren och sommaren startar de upp produktionen mera i äggfabriken och de är högst osäkert att proppa fickorna fulla som jag brukar göra :)

  En fin söndag till er!

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
 3. Så jättefin!

  En fråga till dig. Vi har precis blivit med höns. Grannen som arrenderade ladugården skänkte dem till oss. De stackarna har inte varit ute på länge, länge, så nu blir det till att bygga hönsgård för oss!

  Har du något tips på bra foder? Vad ger ni era att äta?

  Vi hörs igen!
  /Emma

  SvaraRadera
 4. Åhhhh Vilken otroligt vacker korg så duktig du är.
  Kramar Kathrine

  SvaraRadera
 5. Så fin! Önskar att jag hade några höns att göra äggplockarkorg till!! ;)

  SvaraRadera