måndag 12 november 2012

En katt som gillar att skrämmas!

 Den här lilla damen gillar att skrämma sin matte på kvällarna. Hon hoppar nämligen upp i fönstret och hänger i fönsterspröjsen när hon vill in! Där står man i godan ro och tar disken och så vips hänger det en katt i fönstret och blänger argt på en! Jag har hoppat till mer än en gång... ;)

Katter är rätt speciella! 


Anna

8 kommentarer:

 1. Trots att hon är skrämmande är hon såååå söööt :)

  Vilka otroligt vackra bilder du tar!

  Trevlig måndag på dig,
  Malin

  SvaraRadera
 2. Så "duktig" hon är! Min knackar med tasen på fönsterrutan ...först trodde jag hon slog med nosen för det var så många märken på rutan, men neee det låter som en själv skulle knacka ju ;o)
  Den andra katt river som vanligt på dörren, som dem flesta katter gör...det roliga tycker jag att katterna är så envisa , kan hålla på länge tills man går upp mitt i natten och öppnar dörren till slut!
  Ha en bra dag,Karla.

  SvaraRadera
 3. Dearest Anna,
  Felines do know how to get our attention and our hearts... Look at that face!
  Hugs to you,
  Mariette

  SvaraRadera
 4. Ja katter kan, om de vill. Vi har en gammal kattfarbror som också visar vad han vill, men han nöjer sig med att hänga sig på fönsterkanten av köksdörren när han vill in.

  SvaraRadera
 5. Jag har en katt som också klättrar på fönstret. Ibland står hon på ena spröjsen med bakbenen och håller fast sig med framtassarna i nästa. Då liknar hon en fladdermus.

  SvaraRadera
 6. Ha ha-- Lite kul sätt =) Vi har ju kattlucka numera (bästa investeringen ever =) ) men innan satt de och glodde på oss när vi kollade på tv när de ville in, eller drog klorna i balkongdörren till sovrummet..

  Söt är hon er katt, hoppas hon inte drar sönder spröjsen bara för er..

  Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Jag blir alldeles varm i hjärtat. Hon är en kopia av min allra första katt (slutet av 60-talet). Pyret gick fram och tillbaka på fönsterblecket tills vi öppnade. Ett under att hon inte ramlade ner för det var smalt.

  Hoppas ni får en fin helg. Får man be om extra liten klapp till missen =)

  SvaraRadera