onsdag 8 augusti 2012

En mysdag...

Idag har jag och ungarna en mysdag! Vi har plockat hallon, skördat grönsaker, ätit pannkakor till lunch och nu planerar mor i huset att sätta igång en bulldeg. 

Åh vad jag är lycklig över att kunna ha mina barn hemma! Eftersom jag jobbar hemifrån har jag möjlighet att styra mina arbetstider och hör och häpnan, det verkar fungera att leva såhär! Vi får det att gå ihop! Ingen är mer förvånad än vad jag är, jag looovar! 


Anna

7 kommentarer:

 1. Underbart härligt!!! Jag önskar jag hade kunnat ha det så igen. Jag var hemma med mina barn i 7 år, men sen dök det upp ett lagom jobberbjudande på hemorten som jag inte kunde tacka nej till. Pengarna behövs, och mer ju äldre barnen blir.
  Men min önskan hade varit att hitta något att jobba hemifrån med. Tyvärr har jag nog inte den diciplinen på mig.
  Ha det gott / Elinore

  SvaraRadera
 2. Det låter som lycka och glädje i mina öron. Visst funkar det att leva så, att ha barnen hemma. Våra är i princip vuxna nu och hur lyckliga och "välartade" som helst.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja passa på när barnen är små, den tiden kommer inte tillbaka!! Mamma och pappa är idoler, och mys är lika med hallon och pannkaka ;). Sen kommer kompisar, skola, läxor, samtal, intressen, utveckling, frigörelse.... Då får man stå tillbaka lite och sköta logistik och kontroll. Men det ingår i föräldrarrollen som en helt annan slags mys! Annette

  SvaraRadera
 4. Vilken mysdag och värsta bullmamman...
  Vilken dröm förresten, jag önskar verkligen att jag kunde göra detsamma!

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera
 5. Låter fantastiskt ju!! Vore intressant att höra hur ni gör praktiskt. Jobbar din man korta dagar så att ni kan växla? Eller blir det mycket sena kvällar? När jag är hemma med barnen finns det ingen möjlighet att få nåt gjort vid datorn, fixa ärenden och liknande. Det är i alla fall väldigt impopulärt! Det är verkligen roligt att höra att ni kunnat skapa ert drömliv, fortsatt lycka till!

  SvaraRadera
 6. Låter helt underbart. Det är det jag alltidhar drömt om att kunna jobba hemifrån så man samtidigt kan vara hemma när barnen kommer från skola och så. Det låter helt fantastiskt i mina öron.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 7. Det låter helt underbart. Något jag alltid drömt om, men för mig blir det nog tyvärr aldrig saning, men man skall aldrig säga aldrig.
  Kram
  HAnna

  SvaraRadera