lördag 2 juni 2012

Ingen dans på rosor...

Wihiiiii!

Jag kan inte fatta att man kan ha sådan tur att man lyckas bli granne med världens snällaste bonde!

Idag kom Tommy ut och visade oss vilka ängar vi fick slå. Min dröm har gått i uppfyllelse!
Han lånade ut störar till hässjorna och en lie så nu kan både jag och mannen slå eftersom vi hade en sedan tidigare. Sedan förväntar jag mig såklart att Agneta håller sitt löfte och kommer ut för att hjälpa till... så ska vi nog ha hö så vi klarar oss över vintern. ;) 


Det enda som sätter käppar i hjulen just nu är faktiskt vädret. Ösregn och svinkallt gör inte direkt att det känns sådär väldans skoj att ge sig ut och slå en äng. Meeeen, vem har sagt att livet som självförsörjare är en dans på rosor? 

Anna

4 kommentarer:

 1. Det var helt klart en väldigt snäll bonde!

  Drömmen blev till verklighet :D

  Önskar dig lycka till!!!!!!


  Kram
  Heléne

  SvaraRadera
 2. Grannar ska man vara rädd om, inte rädda för....vilken tur ni har och att ni får låna allt ni behöver! Jag hoppas att vädret också vänder till er fördel snart och att det blir fler än Agneta som kommer och hjälper er!
  Önskar dig en fin söndag,
  /Cia

  SvaraRadera
 3. Kom just på att jag har en förfärlig HÖSNUVA.......Så kul att det var så lätt ordnat, det kommer att bli kul och jag lovar, det blir fint väder också! Och vilka tillfällen till fantastiska bilder, jag ser dom redan framför mig, kakor och bullar och vitt linne och glada barn i somriga kläder och......jaaaa!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. När mina föräldrar bodde i sin prästgård hade de slåttergille i trädgården för bygden, hur mysigt som helst! Hoppas det blir uppehåll snart så ni kan fixa med höet! Kram från vännen Maria

  SvaraRadera