tisdag 17 april 2012

Investera i det som betyder något...

I morgon ska jag och ungarna bara vara hemma hela långa dagen. Åh, vad skönt att slippa stressa omkring eller känna att man har en massa måsten. Vi ska pyssla i trädgården, baka bröd och plocka nässlor. Jag älskar verkligen det liv vi har valt att leva, ingen stress och en investering i relationer i stället för pengar! :)


Anna

7 kommentarer:

 1. Jag tycker du gör så rätt och får samtidigt en liten gnutta ont i magen eftersom jag efter tretton år lämnade detta lite bakom mig i söndags. I och för sig bara för en halvtid men ändå. Barnen är ju det bästa som jag har och det absolut bästa hänget.

  SvaraRadera
 2. Foto bröd är utmärkt!

  SvaraRadera
 3. Låter härligt! Passa på att njut och man behöver inte göra ditten och datten :)

  annika

  SvaraRadera
 4. Ja, det där håller jag verkligen med om!!! Det är inte pengarna som är livet.....
  Ha det så mysigt!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 5. De som vågar prova alternativa sätt att leva märker hur lite det betyder med status, prylar och pengar. Finns det bara nog till mat, värme, kläder och tak över huvudet så är allt bra.

  SvaraRadera
 6. Mer rätt än så kan det inte bli! Stor kram A

  SvaraRadera
 7. Roligt att höra att det är fler föräldrar som investerar sina liv i barnen.. Tid investerad i barnen är mer värt än klirr i kassan. Mamma var hemma med mig och mina syskon det var en fantastisk gåva tycker jag. Själv är jag hemma med vår dotter och min man också så mycket han bara kan.
  Jättefin inspirerande blog, TAck

  SvaraRadera