måndag 26 mars 2012

Som jag längtar...


Idag var det återigen frost på bilens ruta när jag skulle skjutsa Matilda till skolan. Kanske inte hela världen eftersom man veeet att det blir bakslag i vädret. Men ändå. Grått, mulet och bara trist... 

Jag vill bli uppfylld av värme och klorofyll när jag går ut genom dörren. Jag vill höra fågelkvitter, snudd på dygnet runt och så vill jag framför allt... kunna gå ut i min trädgård och hämta in dagens mål mat.


Aldrig är det så roligt att laga mat som när man har ett skafferi att ösa ur där det aldrig tar slut. Kreativiteten vaknar till liv och den ena rätten godare än den andra hittar ut till middagsbordet. 


Jag älskar verkligen att laga mat på sommaren. Det blir inte mycket kött på vår grill men desto mer grönsaker, pasta och andra medelhavsinspirerade rätter. Med allt märkligt man odlar måste man ju hitta på rätter där de passar in, och då fungerar det italienska köket synnerligen väl. 

Snaaart är vi där!

Anna


5 kommentarer:

 1. Åh, vilka underbara bilder! De får mig verkligen att längta efter alla fräscha grönsaker, frukter och grilldofter:-)

  /Emma

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det härligt. Jag har ju broccoli,grönkål ,purjolök mm på G i källaren. En skön känsla att vara igång även om man vill få ut allt på rätt plats.Kolla gärna in hos mig. Idag visar jag det nu färdiga växthusbygget. Dock ännu omålat;) tyck gärna till hur jag ska måla. Vitt och rött eller bara vitt? Kram/Fia.

  SvaraRadera
 3. Hej Anna!

  Härliga bilder och inlägg..
  Va kul med radio, det kommer bli succe!
  Här har vi haft en ljuvlig dag, med sol o nyhemkommen ved, som ska börjas klyvas i morgonbitti i det härliga fågelkvittret.. Underbart!

  Kam Marie

  SvaraRadera
 4. Som vanligt har du underbara bilder! Man blir så sugen på matlagning när man ser va du visar

  Ha en ljuvlig dag!
  kram wivi

  SvaraRadera