måndag 26 mars 2012

Aj!

Min hand väääärker! 

Igår fixade jag vidare med staketet runt köksträdgården. Oj vad ont man får i handen av att spika och såga. Jag kan knappt skriva idag! ;) Jag är tveksam till om jag kommer att hitta nog mycket material för att kunna göra den här flätade varianten runt hela köksträdgården men med lite klätterväxter blir det nog snyggt ändå. För mitt inre ser jag indiankrasse slingra sig upp mellan pinnarna och göra en snygg bakgrund till solros, tagetes och ringblomma. 

Gult och orange är köksträdgårdens färg i år!


Anna

4 kommentarer:

 1. Jag tycker det ser väldigt snyggt ut! Och med krasse blir det en riktig dröm.

  SvaraRadera
 2. Jätte fint. Jag måste också bygga staket runt köks landet, det behöver höns säkras. Gubben min tycker vi ska ha hönorna i hönsgården, men de ser ju så lyckliga ut när de är fri! Då blir det till att "låsa" in grönsakerna i stället!
  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 3. Nu vet jag vad jag ska göra med allt ris jag har som ligger och skräpar på tomten. Har ägnat senaste tiden med att beskära äppelträd och såga ner en massa sly och småträd. Söta Anna, kan du inte lägga upp en bild på ditt staket där det syns bättre hur du har gjort? Snälla :-)

  SvaraRadera
 4. Jag "pratar" snabbare än jag tänker jag ;-) Letade runt lite i bloggen och hittade förstås en utmärkt beskrivning av staketet :-)

  SvaraRadera