onsdag 22 februari 2012

Vad tror ni?

Kommer den här bilden att fungera som reklam för företaget Hemkört.net?

Jag tycker man får en lantlig känsla från bilden men vad tycker ni? Skulle ni bli sugna att handla en matkasse om ni såg den här bilden i en reklamkampanj? Väcker den några tankar och funderingar? 

Snäääälla kom med konstruktiv kritik så jag kan bli bättre!


Anna

17 kommentarer:

 1. Kanske att grönsakerna skulle kunna se lite mer "smutsiga" ut, alltså inte "plockat-direkt-från-ICA" utan mer "direkt från min plantering". Men jättefint med hönan och vagnen!

  SvaraRadera
 2. Det är inget fel på ditt foto. Men påsen. Har de tejpat fast loggan? Ser skumt ut och inte särskilt proffsigt.

  Sen namnet, Hemkört!?

  SvaraRadera
 3. Hej gumman!
  Bilden i förra hönsinlägget är härligt naturlig. I dagens bild finns det en lite stelare känsla, lite mer uppstyltat och "baslinjen" känns lite för rak.
  Det hade varit härligt om bilden var lite mer stökig, kanske påsen har ramlat omkull och grönsakerna rullar ut. Nu lutar både påsen och högaffeln mot vagnen och känns lite "uppställda för att fotograferas" liksom:-)

  Har du fler bilder, så visa gärna några fler! kramrkam H.

  SvaraRadera
 4. Vilken trevlig blogg du har. Tittar in hos dig för första gången men jag återkommer gärna.Känner mig lite bekant eftersom jag är född i Västerås och bott i Kolbäck/Hallstahammar tills jag blev 35 år. Men nu till bilden! Jättefint foto men håller med ovanstående om loggan, nästan bättre att skriva i lite fräck stil med tuschpenna direkt på påsen. Sen tycker jag att jag saknar ägg på bilden för jag uppfattar det som om det säljs ägg också. Om inte kanske tuppen bara förvirrar./M

  SvaraRadera
 5. Kanonfina färger! Tror att du behöver beskära bilden lite för att få fokus på loggan eftersom det är reklam. Ibland när jag jobbar med konserter eller regisserar tänker jag på begreppet Kill your Darling. Att ibland våga plocka bort det man gillar mest för att se hur det blir. Ibland hänger man upp sig på det man gillar och som kanske inte passar in. Testa att beskära bilden på olika sätt och vridningar. Tycker du är oerhört begåvad!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 6. Några ägg framför hönan, saknar jag.

  SvaraRadera
 7. Håller med om att du behöver jobba med en betydligt kreativare beskärning av bilden - nu ser jag bara en massa vagnshjul. Naturligtvis upp till din uppdragsgivare, men både den tejpade loggan och de vaxade paprikorna talar mot allt jag skulle leta efter i en sådan här service.

  SvaraRadera
 8. Tycker att bilden är för stor. Salladen gör sig inte där uppe i kassen för sig självt. Kanske skulle den se smarrigare ut om den va tillsammans med resten? Och håller med tidigare inlägg om loggan...

  Men färgerna är klara och härliga! Kör så enkelt som möjligt.

  Bra arbete! Lycka till! Jag tror på dig!

  SvaraRadera
 9. Jag håller med Hillevi, hade nog velat se påsen omkullvält! Och några ägg hade ju inte varit fel.

  Sen undrar jag på loggan, skall inte den vara lite mer i fokus?

  Kanske sätta upp en "smutsig" reg-skylt på baksidan "skrindan" med texten Hemkört.net, och så en massa grönsaker som är på väg att trilla ut...? :)

  SvaraRadera
 10. Du har fått jättemycket bra konstruktiv kritik redan så jag säger bara, jag ÄLSKAR bilden och framförallt tuppen! ;o)

  Kramar

  SvaraRadera
 11. Vad roligt att få följa dina projekt, du är super!
  Jag tycker att bilden ser mysig och lantlig ut. Hur ska jag säga..tycker det är för lite grönsaker på stor yta, bilden är för stor, motivet maten blir för liten på den stora ytan. Kanske kan man ha maten i en låda uppe på vagnen. Och det ser lite uppstaplat ut.
  Håller med om loggan.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 12. Jag tycker det är en fin bild men jag tycker att fokus skulle ligga mer på grönsakerna, det är ju ändå de som ska säljas, resten får gärna vara lite "suddigt", så tycker jag att paprikorna tar över lite eftersom de blänker så mycket, salladen ser man knappt (om man nu ska se allt??) Prova att beskära mer så att du får bort en del av halmen...
  LYCKA TILL!
  Lotta

  SvaraRadera
 13. Härligt foto!

  Men håller med dom andra här, ang för rena grönsaker o logan jättetrist.. Men en mer synlig vält kasse där tuppen går runt bland "precis upptagna" grönsaker verkar vara en kanon ide.. Sen tycker jag att du är jätte duktig som bara vågar o du kan verkligen fota!!

  Tusen kramar Marie

  SvaraRadera
 14. Vagnshjulen associerar till att få kassen hemkört så det är bra....beskär den lite och sprid ut grönsaker så blir den kanon!!!!
  Susanne

  SvaraRadera
 15. Det är en vacker bild, nästan lite FÖR vacker och lite tillrättalagd.

  Jag tycker förra bilden var finare, lite mer spännande och där ser man inte deras fula (ursäkta) logga så tydligt utan det är lite mer subtilt. Hade man sett någon smutsig (kanske inte passar sig med jord och mat samtidigt, men för mig hör det ihop) morot, potatis,rödbeta på den (förra) bilden så tycker jag den hade varit perfekt.
  Men ska inte hemkört snygga till sin logotyp och trycka den snyggt på kassen? Det ser inte riktigt bra ut, tycker jag.

  Så nu har du fått ytterligare en (många) åsikter. Hönan är underbar!

  Kramar

  SvaraRadera
 16. Väldigt snyggt foto, du är duktig och har fått massor av bra kritik redan. Men det finns ju även såna som jag ( inte många) men ändå och jag skulle aldrig köpa grönsaker som ligger på höet, där hönan går runt och bajsar. Skulle föredra maten kanske i en låda som någon föreslog eller om de skall vara rena grönsaker i en uppriven, liggandes matkasse på något sätt. Inte på det viset att det verkar som kassen redan är trasig utan mer uppriven som att jag redan håller på att packa in matvarorna i kylskåpet om du förstår:) Var som helst men ej på marken. Gärna ägg däremot på marken.Vagnshjulen och hönan är väldigt bra tillsammans.
  Varför en högaffel? tänk om den välter och hönorna skadar sig känns onödigt för mig .
  Kram/
  Berit

  SvaraRadera