tisdag 28 februari 2012

Mer hundar...

Det är mycket hundar här på bloggen just nu... ;) 

Meeen det är ju en del av den jag är, så håll till godo! 


Vår lilla Tor är mer katt än hund. Han kan ligga inne och sova en hel dag och man får lov att draaa ut honom om det inte är bra väder. Han trivs bäst i sängen under ett fluffigt täcke såhär års. Märkligt att djur av samma art kan vara så otroligt olika! Både Freja och nu Glittra är med en hela tiden, vad jag än gör! Tor märker vi knappt av här hemma... Men det finns ett sätt att få honom att vakna till. Öppna kylen och börja prassla med ett paket korv och han kommer som ett skott. Prassla med någon annan påse och han bryr sig inte? Märkligt vad bra hundar kan höra ibland och sedan när man står och ropar på honom för att gå ut hör han iiiingenting. ;) 

Men snäll och go är han hur som helst och vi älskar vår lilla Tor! 

Anna

18 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild på två små kompisar!

  SvaraRadera
 2. Vad söt bild! :) Vad är Tor för ras?

  SvaraRadera
 3. Cecilia: Tor är av rasen Jack Russel och är en man i sina bästa år (8)...

  SvaraRadera
 4. Våra goa fyrbenta vänner... vad skulle livet vara utan dem??? Den ordlösa kommunikationen och förståelsen och det ömsesidiga utbytet av kärlek.

  Min voffse har också ett ljud som får honom att stå i givakt i köket - när jag öppnar smörpaketet. Men det är bara smörpaketsljudet han är intresserad av. I julas, när dottern gjorde ischoklad och använde cocosfett hörde han dock fel och kom sättandes. Men omslagspappret är nog av samma material på smör och cocosfett... snopen blev han i a f.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Jaa, tänk vad glädje och kärlek vi får av våra hundar, det skulle vara svårt att vara utan dem. Vår har en stark kärlek till ost och hör direkt när man tar ut den ur plastpåsen eller kanske känner på doften, hur som helst så kan hon göra alla sina konmster utan kommando bara för att få en liten bit.
  Ha en bra dag.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Så fin bild!!! Kram Hanna

  SvaraRadera
 7. Ja dom är underliga ibland dom små liven,man blir förundrad av vad dom förstår mycket och kan hålla isär olika händelser.
  Vi har 6 st små hundar här hemma,alla har olika personligheter och goa på sitt sätt.
  Kram o ha en fin dag.
  Ninni

  SvaraRadera
 8. What a cute expression on both their faces.

  SvaraRadera
 9. Då måste jag få kontra med tokerierna vår mellanschnauzer hade för sig. Hon kom inte till kylskåpet för korv eller annan bruklig hundmagnet. Hon kom för en skiva slanggurka! Det hade hon lärt sig av vårt marsvin som skrek som en stucken gris från sin bur så fort man drog ut lådorna nederst i kylen. Behöver jag tillägga att vår hund aldrig led av övervikt!? ;-)

  SvaraRadera
 10. Vilken härlig bild! Vår lilla herre ligger helst också i sängen och på morgnarna får man locka och tjata för att få ut honom!
  Men att dom är fantastisk underbara!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 11. Trots Freja, oooh, man saknar dom så, så verkar ni verkligen ha vovve flyt just nu. Vilken fin hund ni fick! Och så vacker och vilka snälla ögon och förstår jag rätt om det blir en liten valpis till. Och Tor får kanske ta och konvertera till katt helt och hållet, för han verkar passa som det!
  Det är inte dumt det heller!
  Vilka fina vovvar!
  Kramar

  SvaraRadera
 12. Så tröstande han ser ut mot en något butter(?) pojke.
  Knäcker någon ett ägg här så kommer Ronja direkt. Kan ju bli lite över kanske?

  Kram

  SvaraRadera
 13. Underbar bild, Anna.
  Och så härligt att läsa att ni har skaffat en ny vovve, hon ser fin ut, Glittra.
  Må så gott bland dina fyrfota vänner!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 14. Underbar bild!!!

  Inte mig emot med vovvebilder - vi ska köpa hund till sommaren och jag tänker i stort sett inte på något annat...

  Kram,
  Maria

  SvaraRadera
 15. Härlig bild, men vad kan den lille gossen ha i tankarna? Han ser lite trumpen ut;) /Fia.

  SvaraRadera