lördag 17 december 2011

Drömmar om en veranda...

När vi nyligen hade byggt vårt växthus inredde jag det till ett mysigt uterum med en gammal järnsäng, levande ljus och annat fint. Det var innan min odlingsfanatism hade blommat ut på riktigt. ;)


Kräftskivan firades såklart inne bland tomater och citroner och det var till och med mysigare än bilderna kan återge. 


Den gamla järnsängen köpte jag från Blocket efter ett hett tips från Kathrine som har bloggen Fågel Blå. Hon hade sett att jag letade efter en järnsäng och kom direkt att tänka på mig när hon såg annonsen. 
Så snällt! 


Eftersom jag numer har två stooora odlingsbänkar i växthuset får jag inte plats med mer än en stol och ett litet bord men till våren hoppas och tror jag att vi ska få fingrarna ur och kommer igång med vårt verandabygge. De flesta fönstren har vi redan, så efter jul ska jag börja renovera dem så mannen ska sakna ursäkter. ;) 


Anna

9 kommentarer:

 1. Du är fantastisk med alla dina projekt! I mitt eget växthus försöker jag att kombinera odlandet med en skön plats att sitta på. Nu brukar det inte rymmas fler än två personer där inne...och då får man vara beredd på att fastna i diverse växter som hänger och klänger överallt...:-)

  Kram // AH

  SvaraRadera
 2. Så underbart mysigt!! Åh vad du kan vara lycklig som har ett så fint växthus. Roligt när man kan hjälpas åt att hålla utkik efter fynd åt varandra. Jag skulle också vilja ha en järnsäng, fast en dubbelsäng i huset i Kroatien...;)).
  Nu ska vi åka till färgaffären, får se vad vi kan hitta där..:)).
  Kram från Maria

  SvaraRadera
 3. Ja det är inte illa att ha en veranda jag loooovar. Men det tar mycket tid att renovera fönster, men det blir ju väldans fint sen. Vår veranda nere har strandat vid golvet...hoppas den snart tar fart igen. Ha en fin helg/Gela

  SvaraRadera
 4. Vilka mysiga och fina bilder såhär i decemberregnet.

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jag är stolt ägare till en glasveranda. Där avnjutes alla middagar under sommaren då man inte kan sitta ute förstås.
  Tack för att du vill dela med dig av bakugnsreceptet! Vi kan höras om den saken då allt lugnat ner sig efter jul, kommer säkert på en massa praktiska frågor om hur det funkar!!
  Trevlig helg
  Barbro

  SvaraRadera
 6. Ja du, jag känner igen det där med att inte ha plats både för mys och allt man vill odla.....
  Skulle också vilja ha en inglasad veranda eller uterum.
  Vi får väl se...
  kram Sofia

  SvaraRadera
 7. Jag säger bara VILKET FIINT VÄXTHUS!
  /Lotta

  SvaraRadera
 8. Hej hjärtat! Fiiina bilder! :) Tänk om man ändå fick plats med ett växthus... Sötaste bilderna på Gunnar också. Så stooor han har blivit! Helt galet! ;)
  Kramar!

  SvaraRadera
 9. Åh så tjusigt! Härligt med ett växthus. Och mysigt det ser ut i inlägget nedan också=)

  SvaraRadera