onsdag 9 november 2011

Livlig fantasi?

Vissa saker har det som gör att man inte kan släppa dem. 

Kanske är det lite som människor... man hittar något som passar ihop med hur man själv ser på världen, och ett uttryck som tilltalar en. Den här tekannan har helt klart allt jag söker efter hos en tekanna... Dess design får mig att fantisera om någon brittisk dam som serverar afternoon tea i sin våning i London. Jag ser scones, marmelad och rykande hett te med en skiva citron framför mig. ;) 

Jaaaaa, kanske har jag lite livlig fantasi!


Något som fick mig att drömma mig bort till Frankrike var de här Franska bröden jag bakade i helgen... Receptet kommer från kokboken Hemmets kokbok och mer om det kan ni läsa här.


Ha nu en underbar onsdag! Själv ska jag sy som en dåre så jag har något att sälja när jag står på julmarknaden i helgen. :)

Anna

6 kommentarer:

 1. Men Anna vad gör du med mig???
  Nu skriker min mage efter scones och massa gott,haha. Tittar runt i din matblogg också och fick lust att räkna om ditt cupcakes recept så jag vet antalet points per kaka.
  Tur jag inte har tid att baka mer denna veckan.Kanske blir farligt då. Men snart blir det kaffe och gårdagens bulle här.Kram/Fia.

  SvaraRadera
 2. Ville bara önska till i helgen! Men du dina bilder är så fina så fina...;)

  Ha det gott!
  kram Emelie

  SvaraRadera
 3. :-D livlig fantasi höjer livstillvaron. Tänk så mycket roligare allt blir med en historia bakom, även om det bara är i fantasin. Här har du en själsfrände, när jag var yngre kände jag mig som Anne på Grönkulla när det kom till livlig fantasi.
  Ha en härlig onsdag själv mellan sypassen.
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. Hihi.. jag tycker den ser rysk ut! Jag tänker mig en tzar och en tzarinna (heter det så?) som sitter i vackra salar och dricker te med bergamot och annat exklusivt.. ;)
  Härligt med fantasi... Vad skulle vi göra utan den.. :D
  Vad du pysslar och syr! Jättefint blir det som vanligt. Var ska du stå på julmarknad?
  Kramar igen! :)

  SvaraRadera
 5. jag blev med sugen på scones och te nu ju...kramis semlan

  SvaraRadera
 6. Te och scones är ju aldrig fel =)

  Ha en fin kväll och sy lugnt..

  Kram Mia

  SvaraRadera