fredag 4 november 2011

Ett ordnat kaos?

Tja, så skulle jag nog kalla mitt kontor/syrum... 

För mig är det här det bästa rummet i hela huset, kanske på grund av att det bara är mitt och ingen annan kommer in och förstör min (ordning?).  Jag vet nästan alltid var jag har mina saker, och utan att avslöja för mycket kan jag berätta att det inte är speciellt ofta det är såhär städat... Mycket kan man säga om mig men att jag är ordningssam är nog att ta i! ;)


Hissgardinerna är nya för dagen! Jag håller på att sy upp lite olika modeller på hissgardiner och annat skoj, eftersom jag har bokat plats för att stå på en julmarknad här i närheten. Det ska verkligen bli huuuur kul som helst! Jag älskar julmarknader och att då få vara en del av det känns smått fantastiskt! Problemet är bara att veta hur mycket man ska sy upp... Hmmm... ;)


Vad tror ni? Skulle den här modellen gå att sälja som julgardin? 

Om du nu själv mot förmodan skulle bli gaaalet sugen på att köpa just sådana här hissgardiner så går det bra att mejla mig på anna_forslund@live.se, men jag kommer inte att kunna leverera något förrän efter den 14 November. 

Ha nu en härlig Fredag!

Anna

9 kommentarer:

 1. Härligt med ett eget utrymme med en stoor familj, eller hur ;)?... För mig är det växthuset som är mitt eget lilla space, hoppas jag i alla fall, haha. Jag älskar också julmarknader, och dina gardiner går säkert som smör i solsken! Kramis

  SvaraRadera
 2. Självklart kan du sälja den! Fräsch, enkel och julig:-)

  SvaraRadera
 3. Det är ju alltid svårt att veta hur mycket som kan gå åt på en julmarknad, men se till att om du bara har en kvar av en sort, sälj den inte om du inte får behålla den till marknadens slut. Då kan du ha den som visnings ex och ta upp beställningar!

  SvaraRadera
 4. Ett underbart rum! Nog ser man att det är en kreativ människa som "bor" här.
  Önskar dig och de dina en fin allhelgonahelg!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 5. Tack för dina snälla ord, jag blir så glad! Visst är hissgardinen snygg och kommer att sälja på julmarknaden det är jag övertygad om. Tänk att ha ett eget skaparrum... ah, bloggvärlden ger mig så många nya drömmar :-)
  Ha en underbar helg!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 6. Åh, så avis på ditt rum, just nu står min symaskin på hallgolvet och gör så att tårna lever farligt när man går förbi ;) Jättefina gardiner! Jag har liknande modell både i kök och sovrum.
  Lycka till, det finns jättemånga som inte kan/hinner sy till sig själva!
  Ha en mysig helg, kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Kaos? Tycker att det bara är ordnat.. =)
  Klart att du kan sälja hissgardinen! Den var ju jättefin! Perfekt till jul!
  Hur går det med byggandet då?!
  Ha en härlig lördagkväll!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 8. Kul att få kika in i ditt pysselrum!
  Klart att du kan sälja hissgardinen, var jättefin!

  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 9. Det är en jättetrevlig gardin och en lite annorlunda grej på en julmarknad. Och det är ju bra att ha något udda. Jättelycka till med julmarknaden förresten.
  Åh, vad härligt med ett eget syrum, en egen vrå. (jag ska också få ett :-)).

  SvaraRadera