lördag 5 november 2011

En filt på 35kg...

Vår Freja växer så det knakar om det! Jag tror inte hon själv förstår hur stor hon är för klumpigare hund får man leta efter... Hon går in i bordsben, välter tekoppar från soffbordet med sin jättesvans, välter barn och mosar fötter med sina inte alltför små tassar. :)

Hon har nu blivit opererad i sin andra armbåge men verkar inte lida nämnvärt av det. Så länge hon får vara i närheten av oss är hon nöjd och jag har ständigt en svart skugga efter mig. När kvällen kommer och man kryper upp i soffan får man raskt en filt på 35kg över sig. 

Hon är helt enkelt underbar! 


Jag skulle till att fota mattan jag har virkat klart men det var stört omöjligt! Både Gunnar och Freja kastade sig över den så fort den hamnade på golvet så, ja... det här är så mycket ni kan få se av mattan just nu. ;) Jag hade tänkt mig att den skulle vara en badrumsmatta men vi får se om jag får tillbaka den så småningom. Tydligen var den väldigt skön att ligga på!

Ha en skön lördag!

Anna


10 kommentarer:

 1. Så fin! Jag känner igen det så väl, det där med att välta saker med svansen, vara ens skugga och inte förstå sin storlek. Ronja följer oftast oss vart vi än är. Nu är Sonen hemifrån sen i torsdags och Ronja går då och då in på hans rum, kolla runt och lägger sig en stund på hans matta. Hon saknar honom nog. I morgon kommer han hem igen så då blir hon nog glad.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hon är sååå söt och mattan ser ju jättefin ut den oxå....det lilla man ser.
  Ha en fin helg! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Så fin hon är! Känner också igen det dära att dom ska ligga där dom helst inte ska vara..
  Men mattan ser jättefin ut!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 4. Ja dom är för härliga:) Hon är verkligen fin eran Freja.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Ha, ha, ha! Det är ju för härligt! Skulle verkligen vilja ha en hund...få se om vi kan förverkliga det om något år. Hundar är ju för underbara och jag tror att det skulle vara jättebra för F.
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 6. Åh, vad hon är fin eran Freja! Och vilket härligt pysselrum du har! Det kanske är på tiden att jag fixar nåt sånt till mig.....
  Kramar Carina/Hjo
  kattarsel@live.se

  SvaraRadera
 7. Så gott med en go pälslurv i knät, när kylan ligger på..
  Så gullig vovve!

  kram o ha en fin söndag

  SvaraRadera
 8. Hej på er! Jag känner igen det där med klumpiga fötter och svansen som välter ner allting. Vår Chapman har aldrig varit någon av gullartypen så någon sån "filt" har jag inte fått över mig :) Han vill ligga för sig själv och gärna så hårt och kallt som möjligt. Din blogg är verkligen fin och inspirerande. Ha en trevlig söndag. Hälsningar Ing-Mari

  SvaraRadera