onsdag 24 augusti 2011

Trädgårdsblues...

Jag känner mig lite trädgårdstrött... Det är så mycket som behöver tas hand om i köksträdgården och i resten av trädgården spirar ogräset i takt med gräset som verkar ha fått en nytändning efter allt regn. Många av projekten jag har påbörjat står ofärdiga i väntan på... jaaaa vad då? Ork, energi, lust, sol, vår? Näe, våren ska jag inte vänta till men jag tror jag behöver en liten paus från allt jobb i trädgården.


Man brukar ju säga att det är på hösten man ska njuta av frukterna från sommarens arbete och det tänker jag göra! Jag ska sylta, safta, baka och skörda så det står härliga till. Behöver jag säga att familjen kommer att jubla när de ser mig stå vid degbunkarna igen. ;0)


Jag hoppas och tror att min trädgårdsblues snart går över...Anna

6 kommentarer:

 1. Det gör du rätt i - att ta vara på det som du och trädgården producerat tiullsammans under hela långa sommaren.

  Gillar dina fina blomarr i tidigare inlägg. Visst är det bara så härligt med dessa "ädelstens"-färger. Smaragd, rubin, safir, ametist... gnistrande vackra allesamnmans!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Här växer ogräset också tyvärr...det är så mycket roligare att hålla på med trädgården på våren och den tidigaste sommaren sen tröttnar tyvärr jag lite ;))
  kram på dig
  susanne

  SvaraRadera
 3. Ta en paus, man behöver det ibland och känner jag dig rätt så är du nog snart ute och påtar i din trädgård igen :)

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 4. Ta en väldigt välförtjänt paus och njut av allt fantastiskt som du åtsakommit.
  Stor kram o ta hand om dig!
  Jessica

  SvaraRadera
 5. Ibland blir man bara så less!Tror att allt regnande har fått mej att tappa sugen! Det är så äckligt vått hela tiden!/Christina

  SvaraRadera
 6. Ja, det går i vågor, det tror jag, som allting annat.....att baka blir kul!
  Kram

  SvaraRadera