fredag 5 augusti 2011

Monster á la Berner Sennen!

Freja har äääntligen börjat lugna ner sig lite!
Ett tag började jag så smått undra om det var retur på det lilla monstret eftersom hon hittade på SÅ mycket tok HELA tiden... Vid vaccinationen berättade jag för veterinären om alla eskapader och hon såg minst sagt road ut. ;0)Hon har vuxit en del sedan vi fick hem henne... Hon var nämligen bara lite större än Tor när vi hämtade henne! Stackarn, han har verkligen fått något att bita i när det kommer till att uppfostra det där yrvädret. Börjar han muttra lägger hon bara tassen på ryggen på honom. Där har han inte mycket att sätta emot inte!Nu längtar jag tills Freja blir ännu större så man kan ta med henne på lååååånga promenader i skogen. Det är helt fantastiskt att äntligen ha en stor kompis att ta med sig när man går ut och promenerar sena höstkvällar. Ingen behöver vara rädd med en Berner Sennen vid sin sida!

Anna

4 kommentarer:

 1. 1, men jösses vilken söt Gunnar, ni gör väldigt välgjorda och fina barn!
  2, hösten är liiiite på gång, ja, eller får vi kalla det sensommaren? det låter mer hoppfullt även fast hösten är "min" tid.
  3, monstervalparna växer upp fast man inte tror det, vår monstervalp Leia har vuxit till sig enormt och uppför sig duktigt mesta hela tiden. Vi trodde ju inte heller det ett slag. Freja är så söt så det hade räckt med hälften...vilken gosig vovve och det är "gamla" vovven också!
  Agnetakram

  p.s.sen får vi se hur det går med våra pumpor, spännande. Det är spännande hela tiden när man odlar och grejar...d.s.

  SvaraRadera
 2. Men ack, ett sådant sött monster hon är!
  En blick in i de där bedjande ögonen och jag antar att man förlåter vad som helst!

  Ha en riktigt skön helg!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera