tisdag 16 augusti 2011

Jag känner mig höstdeppig...

Jag vet att det bara är sensommar ännu men det hjälper inte. Snart är allt trädgårdspyssel förbi, mörkret och kylan är här och inte minst är det så mycket jag inte har hunnit med i år heller...Jag vill ha in mer struktur och ordning i min vilda lite galna trädgård där åkervindan slåss med nässlor och knölklocka. Med några stooora buntar tidningar tänker jag gå till attack idag. Här ska kvävas, täckas och grävas så det står härliga till. Buxbom ska flyttas och staketet till köksträdgården ska göras helt klart. I år ska inte rådjuren ha en chans att komma åt min grönkål! Man skulle ju kunna tro att två vakthundar borde kunna hålla de objudna gästerna borta men icke. Till och med räven har varit på besök och tuggat i sig en av kycklingarna. Jag hittade en fot i luktärtsrabatten. :0(

Nej, jag är lite höstdeppig men snart har jag deppat klart och tar nya tag i trädgården. Den ska vara i tipp topp form till våren så man har något att längta till.

Anna

3 kommentarer:

 1. Känner likadant, och känner mig nästan arg när det gäller husmåleriet...och så regnar det idag också! Skrapar på kvällarna i ren ilska, det ska f__ bli klart i år. Och sen sätter jag igång med trädgården, nu ska odågesgräset bort ur gångarna och rabatterna och allt ska vara klart till våren. När tjälen gått ur ska jag vara superredo! Kämpa på!
  Eija

  SvaraRadera
 2. Jag känner också likadant. Alltid lite deppig när hösten börjar närma sig. Allt man skulle ha hunnit.....men jag ska också försöka ta tag i det som man har nytta av i vår. Sen blir det ju lugnare på hösten och man hinner mysa mer:-)
  Heja dej!

  SvaraRadera
 3. Jag med,,lite deppig alltså...Hm när du är klar med din trädgård vill du komma hit och hjälpa mig med min ;)
  Funderar på att bara göra gräsmatta av allt och bara ha krukor ibland....Kanske bara lite höst depp här med...Kram

  SvaraRadera