onsdag 24 augusti 2011

Beauty is in the eye of the beholder...

Tänk så härligt det vore om man kunde få in mer färg hemma inför den låååånga, mörka, grå vintern. Jag tror bestämt att jag måste ge mig av ut i tygaffärerna och scanna av höstens utbud. Förr hade jag så svårt att blanda färger över de konventionella reglerna, men efter att mitt intresse för trädgård har vuxit sig starkare har jag upptäckt att det faktiskt är väldigt vackert med rosa, gult, orange, lila osv i en salig blandning.


Jag tycker rabatterna får mer liv om man mixar lite hur som helst.

Beauty is in the eye of the beholder...


Jag är verkligen less på svart och vitt, nu vill jag ha in eldiga färger i mitt hem... Jag nästan längtar till hösten när man riktigt får "gona" in sig under en filt, dricka te och läsa en bra bok framför brasan. Det är inte så tokigt med höst när man ser det på det sättet, eller hur?


Mer färg åt folket ska bli min nya melodi! :0)

Anna


14 kommentarer:

  1. Lite vackra nyanser av grönt, kanske? ;-)
    Kan bara hålla med dig, man längtar efter färg framåt höstkanten.
    Önskar dig en fin onsdag!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera
  2. wonderful pics, i love flowers & wish you a great day martina

    SvaraRadera
  3. Tittar - läser - och föundras!
    Du är en kvinna med krut i! ;) så vackra bilder du tar, skriver texter som lockar till att läsa flera rader...och inte nog med det. du gör det med sån livsenergi och lusta att man helt tappar hakan. Du lever livet här och nu! Det är det inte många som gör...

    kram Emelie

    SvaraRadera
  4. Jaaa - jeg vil også ha inn mer farger i hjemmet. Men, jeg innrømmer at jeg synes det er litt vanskelig å bestemme meg for hvilke farger jeg vil bruke.. "Beauty is in the eye of the beholder" er faktisk mitt favoritt ordtak og jeg har det også på bloggen min ;o) Ønsker deg en herlig dag! Klem

    SvaraRadera
  5. Nej varje årstid har sin charm jag gillar dom alla på helt olika sätt, när hösten kommer som nu är jag ändå rätt så trött på att lägga min tid i trädgården vill läsa en bok och mysa.
    Tack för din snälla kommentar hos mig om bilden, jag blev helt överraskad själv att det blev så bra tagen med iphone.

    Kram Anna

    SvaraRadera
  6. Hej Anna
    Jag håller med dig, det är fint med lite färg.
    Jag tycker om alla årstider och visst är det lite speciellt när hösten kommer och man kan börja mysa på "riktigt"
    Ha en fin dag.
    kram
    Jessica

    SvaraRadera
  7. japp varje årstid har sin charm...älskar med färger i trädgården och tar in lite färgklickar då och då efter humör och tycke i mitt hem...kramis semlan

    SvaraRadera
  8. Min tygaffär här hemma på orten är inte så bra på det där med starka färger just nu har jag märkt! Va där härom dagen för att se om jag kunde hitta ett gardintyg. Det fanns inget som jag gillade så jag får väl bege mig till en ngt större stad... Håller med om att färgerna på hösten är underbara!
    /Anna

    SvaraRadera
  9. Ja, färger är underbart, jag har alltid tyckt mycket om färger, jag blir glad av färger och när man väljer de varma tonerna är det så härligt. Varma färger måste gå bra till dina fina mattor, eller hur!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  10. Har alltid varit tokig i färg! Tycker det går lättare med hösten om man får blanda in lite färgglada kuddar och annat färgglatt!/Christina

    SvaraRadera
  11. Det är just mixen av färg, form och yta som ger ett ombonat och personligt hem. Och i naturen hittar man allt detta, i en perfekt harmoni. Alltså gör jag likadant hemma, försöker att inte matcha, utan mismatcha är ledordet jag försöker följa! Det blir både enklare, billigare och lättare att genomföra också för ofta kan man ta det man redan har av! Ser fram emot mycket färgglada inlägg från ett färgglatt hem framöver då!
    Eija

    SvaraRadera
  12. Jag håller fullständigt med dig om att man är trött på allt svart och vitt nu, det blir lite intetsägande och tomt. Härligt med lite fina färger att bli pigg och njuta av.
    Kram Eva

    SvaraRadera
  13. Håller med! Både om att hösten är välkommen som en härlig tid. Och som du vet även med färgerna.. ;) Har gått fullständigt nuts på färger i år.. så mycket att jag nästan längtar efter blått.. lite lugn och ro.. ;)
    Kramar!

    SvaraRadera
  14. Vad roligt att du ska våga ta in lite färg hemma, jag är lite för fessig tror jag. Men lite nytt ska det bli i höst.

    Lite roligt, jag har en stor bräda med texten som du har i rubriken. Den ska snart sättas upp på nytapetserade väggen.

    Kram Teres

    SvaraRadera