tisdag 12 juli 2011

Härliga dagar...

Jag älskar mitt liv just nu! :0)

Det är massor som börjar bli färdigt i trädgården och varje dag går jag ut för att plocka ihop måltiderna. Lite potatis, lök, sallad, sockerärtor, rödbetor eller varför inte en kålrabbi, några ägg och så vips har man en underbar lunch! Det blir inte bättre än såhär! :0)Jordgubbssaft och körsbär på kvällskvisten är en underbar avslutning på ännu en härlig dag i solen...

Anna

7 kommentarer:

 1. Ja, visst är det en härlig tid nu. Jag njuter också, idag skall jag hjälpa min man att plocka bort en massa gamla sjöstenplattor,för om en vecka får vi hjälp att lägga om våran garageuppfart med ny sten. Det skall också bli en liten frukosthörna,så lite av mina blommor får flytta på sig. Så idag åker arbetshandskarna på.
  Önskar dig en fin vecka!
  Kram Raina

  SvaraRadera
 2. Nej, det är inte bara lite ljuvligt just nu, det är absolut underbart och just nu har vi vanligt, svenskt högsommarväder, sol med molntussar på himlen, det växer blåbär runt knuten och smultron och svamp och vi kan fiska och jaaaa, det är så härligt!
  Gissar att barnen njuter som bara den också!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Fina bilder från mysiga dagar.
  kram
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Hej hej !

  Så härliga bilser... tänk så.Ekolocist det är att få plocka från egen trädgård det som man har skördats.
  Är det körsbär? Vi har bigaråer...dom är ju ljusare.

  Visst är livet så enkelt så här Års !

  Ha.en fortsätt bra Sommar vecka !

  Kramar Sirpa

  SvaraRadera
 5. Ljuvliga bilder du visar idag!!

  Så underbart att kunna gå och plocka sina egenodlade grönsaker, bär och frukter i trädgården, förstår att den bästa tid är ju :)

  Njut av den på bästa sätt

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 6. Precis! Den känslan känner jag igen...det är nog så det var tänkt - att vi människor ska skörda, plocka, samla och jaga för att känna djup tillfredsställelse...sedan lever vi ju de liv vi lever men att bara kunna odla och plocka lite av vår egen och familjens föda tror jag är viktigt även för oss nutidsmänniskor...

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 7. Vilken lyx, bara att njuta!
  Sköt om dig vännen.
  Kram Lotta

  SvaraRadera