torsdag 2 juni 2011

Torra trädgårdshänder?

Jag brukar inte göra så jättemycket reklam här på min blogg men nu kan jag bara inte låta bli! När man som jag, pysslar mycket i trädgården, tar händerna minst sagt stryk. Jag är inte så förtjust i alla krämer och annat man ska smörja in sig med till höger och vänster men den här!Ekologisk, svanen märkt... och fungerar huuuur bra som helst! Vad mer kan man önska? Jag köpte den på apoteket när jag ändå var inne för att köpa en andra variant på allergi medicin till lilla Bo. Han har visat sig vara ruskigt allergisk mot myggbett (det är faktiskt så illa att han har varit in på akuten för bedömning...) Som tur är finns det inga kända fall där man fått en anafylaktisk chock av just mygg så på så sätt kan vi vara lugna. Stackarn såg hemsk ut när han svällde upp så mycket i ansiktet att ögat blev helt igenbommat... Innan dess fick han ett myggbett på handen och då blev den dubbelt så stor! Kommer att bli en låååång sommar för oss... ;0)

I veckan bäddade jag in alla mina tomater och paprikor i gräsklipp i växthuset. Det håller jorden jämnare fuktig och avger dessutom en massa kväve och annat godis till växterna.Nu får vi se om inte paprikorna lägger i en högre växel. Har inte lyckats med dem någon gång så i år tänker jag pjoska lite extra... ;0)

Anna

2 kommentarer:

  1. Vad köpte du för medel på apoteket? Jag är också allergisk, svullnar och det kliar infernaliskt men aldrig fått ngt råd från läkare.
    Vi får hoppas det blir en riktigt varm sommar som däckar ner myggen! :)

    SvaraRadera
  2. sv: tack för tips, skall testa med Clarityn för ibland är det för hemskt!

    SvaraRadera