söndag 5 juni 2011

Bloggtips


Eva har ett yrke jag inte skulle tacka nej till direkt. Hon är tapetserare och förvandlar de mest slitna, loppbitna möbler till de konstverk de en gång var! Som om inte det var nog är hon också klimatpilot och lever som hon lär... På sin blogg TapetserarEvas vardag tipsar hon om hur man ska gå till väga när man klär om möbler och visar sina projekt.Anna gör de mest fantastiska stöd för rosor man kan tänka sig! Hon får järn att se ut som snirklar och rosetter... Åh, kan se det framför mig hur vackert det skulle vara att ha ett sådant på baksidan när min veranda är klar. :0) Titta i på hennes blogg Rosverstan och inspireras du också!

Anna

5 kommentarer:

 1. Tack Anna för fina bloggtips ! Tittar alltid in till dej men har inte alltid kommenterat! Men det är så skoj med att besöka din inspireradande blogg..
  Ha det bra!
  Kraam
  Sanne

  SvaraRadera
 2. Ja man kan göra så mycket fint av gamla möbler. Det gäller dock att ha fantasin och kunskapen också. Ska genast kika in där, tack för tipset :)

  Hoppas du haft fina dagar i din fina trädgård. Så underbart med sommar och sol.

  Kram Josefin

  SvaraRadera
 3. Tack för bloggtipsen!
  Du kan ju tapetsera du, men jag vill lära mig lite innan jag sätter igång med de nödvändiga projekten här hemma, så det var ett välkommet tips.

  Och Rosverkstan känner jag till, jag älskar hennes blomstöd och skulle vilja ha massor. Om inte annat för att vattenslangen ställer till det i ett kör.

  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Anna,du är gullig du,tack att du tipsar om lilla mig!

  Ha en fin nationaldag imorgon!

  //Eva

  SvaraRadera
 5. Tack för dina bloggtips ! Skall gå in och titta .
  Önskar dig en skön Söndag !
  Kramar // Susanne ♥

  SvaraRadera