tisdag 17 maj 2011

Vårdträd

Det var fler än Albin och Bo som väntade otåligt på grävmaskinernas ankomst i helgen. Oj vad skönt det är att tomten äntligen är färdig (i stora drag då...);0) Jag sprudlar av lust att plantera och dona men min käre make har blivit lovad gräsmatta, så jag får försöka hålla mig från att odla upp varje kvadrat av den nya ytan. Åååååh, det är inte lätt när man ser all fin jord som bara väntar på att få växter i sig!Bredvid vårt hus finns det en stooor ek vi sparade när vi byggde nytt. Den har inte riktigt kommit till sin rätt tidigare men nu är det en annan historia...När jag har rätt, då har jag rätt! :0)

Under eken har jag väldigt svårt att tro att vi någonsin ska få gräs att växa så där lät jag grävmaskinisten lägga en rundel med grus. Tanken är att det ska byggas en rund trall som vi kan ha som utkiksplats över nejden. Hrm, behöver nog rensa lite i skogen först så vi kan se lite mer än handen framför oss. Jag skulle så gärna vilja hänga upp någon slags hängstol eller liknande i den lägsta grenen, som man kan sitta och mysa i. Någon som har något bra förslag?
Anna

6 kommentarer:

 1. Fint!! vilken underbar ek!
  Jag hade en härlig hängstol tidigare av rotting och rep, den brast tyvärr förra sommaren. Den var köpt på indiska, men jag har även sett liknande på hemtex (hoppas att de finns i år också för jag har önskat mig en i morsdagpresent...). Det var så lugnt och skönt att bara gå ut och sätta sig i den på sommarkvällarna när barnen gått och lagt sig, så det rekomendrar jag verkligen!
  Ullis

  SvaraRadera
 2. Jättesmart med stenar runt eken. Jag köpte en hängstol från Rusta för några år sedan som jag har på altanen, den är verkligen toppen. Hoppas du hittar något du fastnar för

  Kram Teres

  SvaraRadera
 3. Jag vet! Finaste från en av mina nya favvobloggar, kolla!

  http://marymadethis.blogspot.com/2011/05/gunga-med-mig.html

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Hej. Tack för titten. Roligt att du följer min blogg.
  Din följer jag gärna.
  Mina småttingar är en dvärgpudel och pojken är malteser/dvägpudel.
  Så småhundar är bättre och tar inte så stor plats.
  Din är en JackRussel? Högt temprament? Vet ej vad som skulle passa er, men troligen en mellanpudel? Sägs vara tillgivna och lätta att fostra, men krävs pälsvård.

  Svårt o tipsa om ras. Men kanske kommer på senare.
  Kraam, nu tittar solen fram hos oss igen.

  SvaraRadera
 5. ""Högt upp i eken må du tro, har jag mitt eget sommarbo. Där har har jag också några vänner, dem är det bara jag som känner!" Du skrev så poetiskt att jag direkt började nynna på denna visa ur Majas alfabetssånger.
  Ja, det finns så många fina hänggungor!
  //Ulrika

  SvaraRadera