söndag 17 april 2011

Bloggtips!

Tänk om man kunde måla så som Raina kan! Jag ska ge det ett ärligt försök när jag ska måla påskägg med ungarna i veckan... Nu har jag ju ett mönster att sno rätt av! ;0) Titta in på bloggen Stenlycka och hitta mer inspiration som Raina delar med sig av.


Jennys blogg Madonnaliljan 21 är en härlig inredningsblogg som är konsekvent i den vita lantliga stilen. Jag önskar att jag precis som Jenny kunde hålla mig till en stil och genomföra den rakt igenom hemma hos mig också. Det blir en så lugn och vacker bakgrund till de fiiina saker hon hittar på loppis titt som tätt... :0)


Ullis Gröna och sköna är en ny blogg som startades av Ullis nu i april. Jag kan lova att min blogg inte var lika snygg när den startades för över ett år sedan. Man märker när någon brinner för det de skriver om och det vågar jag påstå att Ullis gör. Härligt inspirerande och med vackra bilder. Precis som jag vill ha en blogg! ;0)Anna

6 kommentarer:

 1. Du det där var verkligen ett snyggt målat ägg! Skickligt. Kram Katta

  SvaraRadera
 2. Tack frö underbara bloggtips!!!!
  Raina brukar jag besöka!!!
  men dom andra har jag missat!!!!
  ha en fin Söndag!
  Kram kathrine

  SvaraRadera
 3. Så kul att du har tipsat om min blogg!
  Ha en skön söndag!
  Ullis

  SvaraRadera
 4. Kram och tack för att du skriver om min blogg.
  Önskar dig en fin påskvecka!
  Raina

  SvaraRadera
 5. Haha, jag har varit ganska förskonad från illamående iaf =) Men jag saknar löpningen, iom att jag har lågt liggande moderkaka så ska man tydligen undvika sådant!

  Glad påsk till er med =)

  Linda

  SvaraRadera
 6. Wow... vakre malte egg:) Fine blogg tips.
  Artig å følge bloggen din, du gir meg inspirasjon.
  God påske

  SvaraRadera