lördag 5 februari 2011

Inredningsglädje och vinnarna är utsedda...

Vi har stooora planer för helgen ska ni veta! :0) Jag ska äntligen få ett sy och pysselrum inne i huset, men för att det ska bli verklighet måste vi flytta in Albin och Bo i Matildas rum och Matilda får flytta in i Albins rum. Verkar det krångligt? ;0)

Dessutom måste det rum som idag är Matildas tapetseras om. Idag ska vi iväg och välja tapet... Åh, vad kul jag tycker att det är att flytta om och ändra. Här ska sys och fixas så alla blir nöjda och glada!Jag och gubben har pratat om att vi nog borde göra så här ett ganska bra tag nu, men jag kunde aldrig tro att han skulle vilja börja till helgen! Jag är en lyckligt lottad kvinna som har en man som är lika inredningsintresserad som jag är. Vi har knappt sovit på tre veckor eftersom alla barnen har varit sjuka i omgångar men när man börjar prata inredning piggnar vi till båda två! Vem behöver kaffe när det finns inredningstidningar?! ;0)Tack för alla tankar angående chiffonjén. Jag har bestämt mig för att låta den vara omålad så länge. Det känns inte som om den möbeln skulle passa i någon annan färg. Dessutom är det ju som många skrev så att den blir mindre känslig när killarna går loss med målarpenslar och annat.

Nu till utlottningen! Vinnarna av de 10 biljetterna till Kistamässan är dragna! Jag använde mig av slumpgeneratorn (slump.nu) och fick då fram dessa tio nummer.

1 2 6 7 8 9 10 13 24 26

Det innebär att:

Åsa med bloggen Bakom berget
Nilla
Ullis
Stina med bloggen Lauras gård
Anette med bloggen The House of Antoinette
Grann-mamman
M med bloggen Hwita Villan
Katta
Mia
och Anna I
har vunnit biljetter.

Mejla mig er adress på anna_forslund@live.se så skickar jag biljetten med posten.

Grattis till vinnarna och tack till alla som deltog!

Anna

13 kommentarer:

 1. Så roligt att få ett sy och pysselrum.
  Ha en bra lördag!
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. När den stora flytten drar igång här hemma är det tänkt att jag också ska få en egen vrå. Jag längtar så jag kan förstå dig.

  Cia

  SvaraRadera
 3. Tjoho, jag vann! Tack Anna! Ska genast mejla min adress :-)

  SvaraRadera
 4. Hurra! Åh, vad roligt att jag vann! Jag gick och tänkte på mässan senast för 1 timma sedan. Den och antikmässan vill jag verkligen till.

  Härligt att du får ett syrum inne, även om er stuga på tomten är underbar. Jag ska flytta in ett skrivbord till min symaskin. Det får bli i vår kombinerade kontor, pyssel och gästrum.

  Här ska vi också åka och köpa tapeter i dag. Det blir bara Clara och jag då det ska vara till hennes nya rum.

  Så fin bild på röda äpplen. De ser verkligen läskande ut!
  Kram Stina

  SvaraRadera
 5. Tjohoo, jag vann!!! Åh Anna jag är så glad, jag tackar och bugar!!!
  Jag mailar min adress direkt.

  Va festligt - Mitt projekt här under helgen är också att fixa till ett sy o pysselrum, så det är mycket fix o don härhemma i helgen...det är så kul att få ändra om.

  Ha en underbar helg och än en gång TACK, kramar Anette

  SvaraRadera
 6. Alltid lika kul att fixa och förändra. Själv har jag ett stort hus med 4 stora rum som barnen växt upp i. Har egentligen bara en som bor kvar hemma. Men halv bor hos sin kille. Har norpat åt mig flera rum till mitt pysslande. Gjorde även ett dressingroom. Ska också välja tapeter. Visst är det kul.

  SvaraRadera
 7. Tjoho, är det sant??!! Jag som verkligen aldrig vinner något...Min dag är räddad (kunde ha börjat bättre..) och mitt humör är nu på topp! TACK,TACK :D
  "I know where to find you"... fniss. Grann-mamman

  SvaraRadera
 8. Jag förstår verkligen din glädje över att få ta tag i ett nytt renoveringsprojekt! Och så härligt att få ha ett gemensamt vuxenprojekt tillsammans med sin man.
  Lycka till och må så gott!
  /Anna-Karin

  SvaraRadera
 9. Kul att flytta om, det är bra för då rensar man lite. Har varit och shoppat jag, kom du iväg på någon loppis som du skrev?
  Fina kort du visar, du är duktig!

  Hoppas ni kryar på er, det är jobbigt när barnen är sjuka.

  Ha det gott:)
  Anna

  SvaraRadera
 10. Visst är det härligt när man delar inredningsintresset med sin äkta hälft! Låter spännande med era projekt. Min man har suttit 5,5 timmar på auktion med mig idag, tro det eller ej!! Ha nu en fortsatt skön helg och du det översta collaget älskar jag. Så otroligt fint med pärlhyacinetr och brudslöja. Tack för inspirationen!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 11. Men det där låter ju alldeles alldeles underbart.
  Lycka Till.

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 12. Kul med lite omorganisation i leden och så nya tapeter, jag tror jag vet någon som är mer än glad!!
  Vilka limpor du bakat, du har energi som få.
  Och så grattis till vinnarna!
  Ha det gott, kram
  Agneta

  SvaraRadera
 13. Jiipppiiiiiiii! Vad glad jag blev nu! Tack så jättemycket! Nu kommer det att bli ännu roligare att gå på mässan. Jag mailar min adress till dig.
  Ha en jättefin dag! Kram från Åsa.

  SvaraRadera