tisdag 1 februari 2011

Blommor i mitt hjärta!I helgen handlade jag äntligen hem en massa blommor! Tänk att känslan i hemmet förändras som genom ett trollslag när man stöter på färska blommor lite här och var... Jag har alltid frossat i tulpaner till våren men förra året började jag även köpa lite andra snittblommor i väntan på blommorna från den egna trädgården.Jag vill gärna ha blommor som håller länge. Brudslöja tillhör den kategorin och såhär för sig själv tycker jag att den gör sig bäst!Jag är så glad över alla kommentarer jag får av er läsare! Jag försöker att åtminstone hinna svara på de frågor jag får men med 4 förkylda barn varav en har öroninflammation är det inte lätt att få tiden att räcka till... (Det är knappt vi hinner sova just nu.) ;0)

Jag hoppas innerligt att ni inte känner det som om att jag inte bryr mig i de snälla ord ni skriver till mig! Jag vill att ni ska veta att jag läser varenda kommentar. Tack för att ni finns!!!!

Stor kram

Anna

10 kommentarer:

 1. Levande blommor är underbart och gör verkligen susen!

  Jag känner igen mig själv i det du skriver just nu om barnen.....men det blir bättre. :)

  Tack för att Du finns oxå. (annars hade det inte blivit några kronärtskockor minsann..)

  Kram
  Linda

  SvaraRadera
 2. Låter hektiskt med 4 sjuka barn...vi behöver blommor i allt det grå. Ser på bloggarna att många har solsken. Här regnar det och är grått.
  Ha en fin dag, hoppas du hinner vila lite!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Visst är det härligt med blommor!
  Stackare med 4 sjuka barn, ingen höjdare.... Hoppas de snart kryar på sig.
  Här är det "bara" mannen som har åkt på elände som inte verkar gå över utan läkaringrepp, hmmm.
  Ha en så bra vecka ni kan!
  Varm kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Så härligt med alla blommor. Jag sa just härom dagen till maken att jag älskar tulpaner och gissa vad han kom hem med igår ?! hihi Det förlät ju lite att han kom hem så sent också...*blink*

  Jag förstår överhuvudtaget inte hur man räcker till åt 4 små barn samtidigt, dessutom hinner du ta dig tid att blogga. Du har superkrafter du! =)

  Hoppas ni mår bättre snart!
  kram Emelie

  SvaraRadera
 5. Ja så underbartmed blommor nu. Jag ska köpa Tulpaner och se om jag hittar blåbärsris att sätta in i vas. Man vill verkligen ha in vårkänslorna nu;)

  SvaraRadera
 6. Nä det förstår jag att du inte har mycket tid till övers för annat. Jag tycker att två barn tar mycket tid, även när de itne är sjuka :-).

  Jaa blommor piggar verkligen upp! Brudslöja är vackert - påminner ju lite om hundkex när de står sådär för sig själv...

  Hoppas kidsen kryar på sig och att ni får lite sömn!

  Kram M

  SvaraRadera
 7. Fina blommor. Hoppas at talla barnen snart mår bättre.
  Ha en bra vecka.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 8. Hej Anna!

  Att du bara funderar på det...det förstår vi nog alla att du inte hinner med att kommentera...vi ses ju när vi ses, eller hur ;-D

  Tänk att brudslöja kunde bli så vackert i en ensam flaska....jag är egentligen ganska emot denna blomma men jag får nog ta och tänka om där!

  Kraya på er och ta hand om dig vännen, kram/caja

  SvaraRadera
 9. Tycker att det är rätt otroligt att du hinner med allt du hinner som det är. Stor kram och hoppas barnen kryar på sig och du får sova... Själ ligger jag rätt efter på sömnfronten efter kräksjukeomgång. Som jag turligt nog slapp...

  SvaraRadera
 10. Visst gör färska blommor underverk! Jag har ännu bara köpt mig en enda vårblomma men snart ska det bli fler :)

  Ha en fin kväll!
  Kram Sofia

  SvaraRadera