måndag 2 april 2012

Okänt vatten...

I förra veckan blev jag intervjuad av Anna som jobbar med radioprogrammet "Plånboken" på P1. När jag fick frågan om jag ville vara med så svarade jag ja på en gång eftersom ämnet (självförsörjning) verkligen är något jag brinner för. Det var inte förrän efteråt jag kände att... OJ, vad har jag gett mig in på! Att prata med en stor, hårig mick i ansiktet känns inte naturligt för mig (?!!) och jag kände mig allt annat än smart när intervjun var klar. ;)

Såååå det är med delade känslor jag berättar för er att programmet kommer att sändas på onsdag. Har man sagt A får man säga B, och jag har fått en del mejl med frågor om när det kommer att sändas.  


Jag trivs nog bäst här vid tangentbordet känner jag... Här har jag en möjlighet att tänka igenom det jag vill ha sagt innan jag skriver ner det. :) 

Anna

10 kommentarer:

 1. Så spännande! Det ska jag lyssna till!
  Vilket otoligt vackert foto! Vad duktig du är!
  Ullis

  SvaraRadera
 2. Ja men det är ju så roligt att få prata o dela med sig av det man brinner för!
  Det blir säkert jättebra :-)
  KRAM från Helena!

  SvaraRadera
 3. Jag tror visst att det blev bra, jag är t o m ganska säker på det, det var nog bara den där mikrofonen som kändes konstig. Talar man från hjärtat blir det bra och naturligt, det finns så många som låter som dom bara läser innantill för att uppnå nåt som inte går att definiera, kanske för att imponera på andra ´, jag vet inte.....
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Va kul! Då ska jag lyssna och jag är säker på att det blev kanonbra.
  Kram till Dig!
  Åsa.

  SvaraRadera
 5. Så spännande! Tycker att självhushållning är så otroligt intressant, och det är verkligen roligt att läsa om dina framsteg på området! Dina fotografier är verkligen inspirerande och vackra.

  Tack för snabbt svar om martornen, jag kanske helt enkelt hade för dåligt tålamod :)

  SvaraRadera
 6. Hallojsan!!

  jag är helt övertygad om att det är bra!! Du är du och det behöver inte tänkas igenom..du är "min idol" önskar att jag kunde leva på mina odlade grödor så som du!!

  Ha det gott!! Kram sanne

  SvaraRadera
 7. Så roligt! Har jag möjlighet ska jag absolut lyssna. Jag är övertygad om att du kommer med mycket klokt.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Härlig bild! Jag ska kolla hur dags P1 sänder plånboken, kanske sitter jag i bilen då och kan lyssna.

  SvaraRadera
 9. Med din livsfilosofi är jag säker att du hade tänkvärda saker att säga. Du får lägga på plussidan att du ställde upp också, det hade inte alla vågat! Har jag möjlighet ska jag absolut lyssna på programmet.
  Gillar verkligen bilden till inlägget!
  /Cia

  SvaraRadera
 10. Hej Anna!

  Nu tänkte jag också kommentera lite i din blog, jag är den där kollegan till din bror vars syster du blev frågan om idag!

  Det var en väldigt intressant lunch jag hade med P-E idag när vi konstaterade att våra systrar påminde på pappret om varandra!

  Dessutom var det lite roligt att jag fick hitta hit innan jag lyssnar på nästa "Plånboken" för jag brukar lyssna på det (som podcast), och då är det ju lite roligare när man "vet" vem det är de intervjuar! =)

  Glad Påsk!
  ::David

  SvaraRadera