onsdag 7 mars 2012

Näääää...

Jag längtar inte alls efter sol, värme, grönska och lyckliga barn som springer runt i trädgården och leker hela dagarna. 

Idag har jag skolat om 40 plantor och är inte färdig än på länge, men vad gör det? Omskolning av växter är ett vårtecken så gott som något och nu håller jag tummar och tår att värmen ska hitta hit. Tänk när man kan vara ute länge på vårkvällarna och pyssla i trädgården med småfåglarna som enda sällskap. När solen når trädtopparna går man in, nöjd och belåten över det man åstadkommit under dagen. Livet är så enkelt att leva då! :)


Anna

13 kommentarer:

 1. Tänk att det enkla ofta är det bästa! Läste ditt inlägg från igår och sänder en extra kram.
  Kramar Hélena

  SvaraRadera
 2. Jag längtar efter att gå barfota i gräset! Det är det bästa som finns!

  SvaraRadera
 3. Jaaaaaaaaa, tänk vad härligt!!

  SvaraRadera
 4. Vet du, jag har "råkat" vara ute och greja i trädgården till halv tolv på kvällen en gång, trodde klockan kanske var åtta el så...
  Tiden går fort när man har roligt!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. nääääääää, inte jag heller...ler...du har så vackert i din trädgård, tror jag det att du längtar...kramis semlan

  SvaraRadera
 6. Nej man längtar ju inte ett endaste dugg! Fniss! Fint inlägg ditt förra, och jag vet hur det känns. Ingen hund i världen kan ersätta min Pysen en svart labrador. Stor kram /Pia

  SvaraRadera
 7. Visst är det så! Bara 1,2,3...4 månader kvar :) Kram A

  SvaraRadera
 8. Å, den där känslan infinner sig snart, skall du se!

  Hur omskolar du plantor? Det är så många nya ord för mig, jag som är ny i den här delen av bloggvärlden. Mina kryddväxter börjar komma upp ur jorden, men när är det dags att plantera ut dom i större kärl?

  SvaraRadera
 9. Ja, vårkvällar eller sommarkvällar ute i trädgården är det bästa jag vet. Att bara få lov att vara där och fixa och greja i lugn och ro.. Vi längtar verkligen efter våren! Ha det bra! Kram Therese

  SvaraRadera
 10. Cissi: Omskolning av plantor är just det... omplantering i större kärl. Jag brukar göra det när det andra bladparet börjar visa sig. Helt enkelt när plantan börjar se ut som en riktig planta och inte bara är två små blad. ;) Lycka till och fråga på!

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 11. Jag får njuta av andras trädgårdar även om jag har en men jag har bara lite blommor och odlar endast gräslök smultron och rabarber, men det räcker för mig.

  SvaraRadera
 12. Oj oj jag måste sätta igång och så mina frön!! Stress, stress hoppas att det inte är försent nu!

  Allt gott!

  Mari

  SvaraRadera