torsdag 15 mars 2012

Är det vår nu?

Idag drillade lärkan när vi var ute på promenad. Hos oss är det mulet, kallt och blåsigt men jag blev ändå varm i hjärtat när jag hörde den lilla fågeln sjunga... Kanske är våren på väg i alla fall. Fast det inte känns så när man sticker näsan utanför dörren. 

Katten på bilden är inte vår eftersom jag tyvärr är allergisk. Barnen önskar sig en mjuk varm katt att mysa med men vi får "nöja" oss med en stor varm nallebjörn i stället. Sedan har vi ju Tor också som är mer katt än hund. ;)

Är det bara jag eller ser inte katter precis lika ulliga och gulliga ut som videkissar? Titta på bilderna nedan och rätta mig om jag har fel... 


Man kan verkligen förstå var de har fått sitt namn ifrån. ;) 

Anna

7 kommentarer:

 1. Nydelige bilder du tar... ja hos deg var det vårlig og fint..

  nyt vårdagene

  Kerstin

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bilder på en gosig katt! Vilka morrhår! Synd att du är allergisk mot katter, de passar ju så bra på landet. Vår dotter har en sibirisk katt, hon är också allergisk men de sibiriska är mer allergivänliga (alltså, -ovänliga?). Hon tål sin lilla kisse hur bra som helst, men alla gör det ändå inte. Vill du kolla hur de ser ut så kan du titta på min sida och i kategorin Pixel. De blir stora!

  SvaraRadera
 3. Здравствуйте, фотография отличная. (я наверное так не умею)
  вербочка просто чудесная, хорошая прогулка получилась ... V&

  SvaraRadera
 4. Jodå visst är dom fast katter är ännu gulligare......

  SvaraRadera
 5. Jag kallar dem videung, är det olika var man bor kanske?

  SvaraRadera
 6. Oups, det var jag som var Anonym!

  SvaraRadera
 7. .. Ja du Anna, visst är det Vår!!

  I veckan har jag sett två fjärilar och stararna flyger runt på "holk-visning" för fullt, för att en hitta det perfekta stället. Ljuvlig tid!! Hästarna fäller massor, oxå ett vårtecken.. ;)

  Mm, både kissarna är helt underbara..

  Dax för stora Vårskriket!! :O

  Kram Marie :)

  SvaraRadera