torsdag 29 december 2011

Köksträdgården i bilder...

Vad roligt det är när ni engagerar er och tycker till om bloggens utseende! Det är ju även för er skull jag sitter här och skriver och lägger upp mina bilder. 

Jag vill ju dela med mig av det jag älskar allra mest! Skulle jag bara göra det för min egen skull kunde jag lika gärna skriva en dagbok. ;)

Det lutar åt att flest röstar på vit bakgrund och jag är böjd att hålla med. Meeeen eftersom jag har svart just nu tänkte jag passa på att visa mitt gångna år i bilder i stället för en massa text. Den 1 Januari återgår jag till vitt men till dess får ni stå ut med svart. Jag hoppas det känns bra för er med... 

Först ut är bilder från köksträdgården.


I morgon hade jag tänkt mig en bildkavalkad på våra barn och djur... 
Ha nu en underbar torsdagskväll! 
Anna

10 kommentarer:

 1. Underbart collage! Håller med dig om att foto ofta kommer fram bättre mot svart bakgrund, men jag gillar den ljusa stilen och helhetenpå din blogg, så jag röstar nog på vitt ;).
  Ha det fint!
  Ullis

  SvaraRadera
 2. Aha... såå nyfiken jag blev.. tvungen in på stört för att kolla VAD??:) svart älskar jag och vitt.. själv har jag varit såå tråkig i min blogg under en lång tid ..bara haft en vit bakgrund..inte bytt header osv... Men din blogg är faktiskt ganska ny för min del.. av en slump så var det min dotter som visade på den.. hon som inte bloggar!.. men sen upptäkte jag en underbar blogg:).. spännande att se hur du gör.. men dina bilder är lika vackra oavsett faktiskt.. gillar både det vita och det svarta.. ha de gött..kram..Pia som nu sitter och filar lite på mitt inläg om hur det är att ha bloggat i fem år:)

  SvaraRadera
 3. God kväll Anna!
  jag tycker det är skit snyggt med svart och bilderna fångas verkligen upp. Meeeen ;) Jag tror att du själv kanske tröttnar?!?
  Trevlig kväll gumman*

  SvaraRadera
 4. Snyggt collage! Växthuset är underbart och vilken söt liten kotte du har där också.
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilket härligt växthus du har, precis ett sånt som jag drömmer om...

  God fortsättning!

  SvaraRadera
 6. Underbart Anna jag längtar tills man får komma igång igen i trädgården.
  Ha det gott
  annika

  SvaraRadera
 7. Jättefina bilder och vilket växthus!! Vill också ha ett sånt...

  Kram

  SvaraRadera
 8. Var kul att läsa alla synpunkter i förra inlägget. Nu är jag vrålförkyld och ögonen tåras hela tiden, och då var det svarta nästan lite jobbigt. Håller med de som skriver att man förknippar dig med det ljusa skira. Så jag röstar för vitt, och jag ser ju också vad du skrivit nu. Håller också med om att du är en fantastisk fotograf!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 9. Vilket vackert collage. Blir alldeles sjuk när jag ser igelkotten så fin. Vad jag önskar att en liten kotte vill flytta in hos oss :-)
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 10. Åhh, vilket vackert collage du gjort, det får mig att längta ännu mer till våren och sommaren. Det riktigt kliar i fingrarna på mig....
  Vill önska dig och din familj att riktigt GOTT NYTT ÅR och ett bra och rikgivande odlingsår.
  Kram Lotta

  SvaraRadera