onsdag 2 november 2011

Lite tankar om kök...

I förra helgen hade vi besök av vänner som stannade hos oss på middag. De håller som bäst på att göra om sitt kök så självklart var det det som var det hetaste samtalsämnet runt bordet. När saker fungerar tänker man inte på det men det som inte fungerar lika bra irriterar en heeeela tiden! 

Jag tror att vännerna är på helt rätt spår när de frågar alla de känner om vad de tycker är bra och dåligt med just deras kök och sedan formar sitt eget efter detta. Goda råd kan man aldrig få för många av! 


Jag har funderat lite på hur jag upplever vårt kök och det jag tycker är bäst är nog ytorna och den helt suveräna U-formen där det blir som en öppen ö på ena sidan. När man lagar mat sätter sig gästerna där och pratar och när man bakar sitter gärna barnen uppradade och hjälper till. Jag får vara ifred i mitt kök men jag är aldrig ensam! Den stoooora nackdelen är att diskmaskinen är helt idiotiskt placerad. Vi måste sträcka oss över diskmaskinen in i ett hörn för att kunna få in glas och tallrikar i skåpen. Hade vi byggt hus idag hade jag aldrig gjort om den missen, men som sagt, jag hoppas att vännerna tar till sig av våra misstag och låter bli att upprepa dem!

Om du vill ha lite tips på vad man kan tänka på när man gör om sitt kök kan du titta in här.

Anna

2 kommentarer:

 1. Visst är det ett bra sätt att hjälpa varandra.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 2. God morgon Anna !..

  Hoppas att ni har det bra denna höstlovs veckan.
  Visst är det så skönt att kunna dela med sig ider och inspiration.
  Jag kommer också fråga senare när det dags för oss.
  Härlig bild !ha en fin dag !

  Kram Sirpa

  SvaraRadera