torsdag 17 november 2011

Inte bara mamma - även om det inte är så bara... ;)

Jag är stolt över mig själv!

Får man säga så i Jantelagens Sverige? Skit samma, nu sa jag det i alla fall! ;)

I tre veckor har jag tagit hand om barnen helt själv eftersom min man jobbat till sena kvällen. De har kris på hans jobb så ibland får man helt enkelt ställa upp. I förlägningen innebär hans övertid att jag måste göra allt mitt här hemma, plus det han brukar göra. Det blir liiiite att stå i med fyra barn, två hundar, höns och kanin. :)

Förutom att få hemmet att snurra på så har jag bokat upp mig för att stå på julmarknad i helgen och sälja kransar. I veckan har därför bundit kransar för brinnande livet. Många tycker nog jag är galen, men för mig är det ett sätt att behålla den som är jag. Jag är ju inte bara mamma... även om det inte är så bara det heller... Men jag måste få ha något som är bara mitt också! Svårt att förklara men... ni förstår kanske?


I stället för att trä fast pärlor på tråd och sedan binda den runt kransarna kan man limma fast dem direkt på kvistarna med limpistol. Enkelt och snyggt! Idén är inte min, men den är ju inte dum för det! ;)


Jag har några kransar att piffa innan lördag, men i morgon har jag hela barnaskaran hemma så då slipper vi passa en massa tider och kan bara lulla runt hela dan. Jag brukar få mycket mer gjort de dagarna...


Ha nu en finfin torsdagskväll. Själv ska jag tvätta, diska och städa. 
Göööörskoj med andra ord! 

11 kommentarer:

 1. Superfina kransar! Förstår att det blir fullt upp. Tycker jag har att stå i med en :-)
  Lycka till i helgen,
  kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Jag är imponerad! Jag har inga barn men har ändå alltid fullt upp! Du ÄR bra! Och det tycker jag absolut att du ska säga! :)

  Dessutom har du gjort superfina kransar!

  Kram på dig!
  //Sofia

  SvaraRadera
 3. Så fina de blir! Du är jätteduktig! Och det är en prestation att vara stolt över att dra runt allt, för det är inte BARA! Glöm inte det!

  Ha nu så kul i helgen med alla dina fina kransar!
  kram Emelie

  Och tack för din "knuff i baken". ;)

  SvaraRadera
 4. Fiiine kranser!
  Her blir det kranseverksted på mandag!
  Ha en fin kveld..
  /Irene

  SvaraRadera
 5. Jättefina kransar!
  Och klart att du ska vara stolt över dig själv! Sträck på dig och skryt bäst du vill! Du har gjort ett superjobb!
  Ha en mysig kväll!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Förstår så väl det där om att man vill ha "sitt" kvar av det som är en själv, tyvärr är det lätt att glömma sig själv när man har fått barn, jag får jobba med det ständigt.
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
 7. Oj vad fina kransar du gjort.. det där med att stå ensam med hela hushållet och allt annat vet jag hur det är.. Var ju ensamstående i några år, men man klarar allt bara man vill =)
  Och så klart skall du vara stolt och skryta om dig själv =)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 8. Dina kransar ser super fina ut och kommer gå åt som smör så förstår att du måste göra massor.

  Lycka till
  Kram anna

  SvaraRadera
 9. Klart att du ska vara stolt över dig själv! Jag har fullt upp med två barn när mannen jobbar mycket. Brukar säga att jag är full av beundran för dom ensamstående föräldrar som kämpar på själva. Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 10. Håper salget av kranser går strålende og at du og barna har hatt en super dag sammen i dag! Det er mye av og til, mne heldigvis blir det bedre dager også... Heia alle mamma`r!
  Klem Hilde

  SvaraRadera
 11. Hamnade här av en slump - superfina bilder du ta och så klart du sak vara stolt, rak i ryggen och huvudet högt - duktiga du ;) Det positiva med att köra hela lasset själv är ju att man inser hur lyckligt lottad man är (att man normalt sett är TVÅ). Tänk de som är ensamstående och har det så tufft jämt.
  Superfina kransar du fått till. Idag köpte jag lite grön ståltråd som kanske kan hjälpa mig att bli lite pysslig också...vi får se - inte min starka sida.

  Kram F

  SvaraRadera