söndag 13 november 2011

Inspirerande människor!

Jag haaaaar inte försvunnit från jordens yta! ;) 

Jag har bara haft så fullt upp i helgen eftersom jag har stått på julmarknad. Försäljningen gick inte sådär värst lysande men det var väldigt roligt att träffa intressanta människor som verkligen brann för det de håller på med. Bland annat har jag träffat Eva och Mats som driver ett gårdsmejeri och gör ostar av mjölken från deras egna getter. Huuuur häftigt är inte det? Ostarna de gör är ljuvliga och jag hade lyckan att få en bit av deras "sagas salta" som påminner lite om en feta men mycket, myyycket godare! 
Titta in på deras hemsida - Mats Persgården
Kanske har du vägarna förbi i sommar och kan ta en fika på deras nystartade kafé... 


Om det är någon som är behov av nya hissgardiner eller runda mormorskuddar kan man titta in r... Jag har några på lager så de kan skickas omgående. ;)

Det är väldigt vackert i omgivningarna runt Färna Herrgård. De här bilderna tog jag vid förra årets julmarknad och det var minsann lite snö då...

Nu ska jag sätta mig i soffan och slappa med en kopp te och lite glass. Halsen gör ont och kroppen är trött så nu ska det bli skönt att bara ta det lugnt i några dagar... Ja, så lugnt man nu kan ta det med fyra knolltottar varav en står och vajar efter bord och dammsuger golven efter saker att stoppa i mun. ;)

Anna

3 kommentarer:

 1. Jag vill också gå på julmarknad! Låter mysigt tycker jag. Vi har haft här i Kristianstad i helgen visserligen emn det är inte den typen jag vill gå på. Nej, det ska vara i typ slotts eller gårdsmiljö tycker jag.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Alltid roligt att träffa nya människor som inspirerar. Tråkigt att försäljningen inte gick så bra. Svårt det där med marknader, man vet ju aldrig hur det blir. Ha en härlig söndagkväll och att de fyra låter dig ha fötterna i vädret ett tag.
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 3. vilket vackert ställe...krya på dig...kramis semlan

  SvaraRadera