torsdag 1 september 2011

Följetong -Gardinerna i vardagsrummet...

Vad roligt det är att få en massa synpunkter och råd från er angående hur jag ska göra med gardinerna i vardagsrummet. Många förstod tanken jag hade bakom, men för att göra det hela lite tydligare vill jag visa den bild som inspirerar mig allra mest när det kommer till färg just nu.
... förstår ni hur jag tänker nu? ;0)

Inspiration kan komma från så många olika håll när man inreder. Eftersom jag är en trädgårdsnörd i själ och hjärta är det inte så konstigt om jag hittar det mesta av min inspiration just där, bland blommor och blad... Att blanda gula, orange, röda, rosa och lila nyanser i knalliga färger är något jag har lärt mig uppskatta i år efter att bland annat ha odlat tagetes, ringblommor, solrosor, krasse, aster och dahlior. Alla dessa blommor har starka färger som verkligen piggar upp i grönskan... Om det sedan fungerar i inredningen får jag se men jag provar mig fram och visar upp resultaten här på bloggen eftersom.

Ni kan nog räkna med rätt galna färgkombinationer och ideér här hos mig även i fortsättningen...

Anna

5 kommentarer:

 1. Härlig, höstig nyans på gardinerna. Våga satsa, jag tror det kommer bli bra!

  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 2. Härliga färger du visar! Visst är det svårt ibland... men att våga färger är kul! Dahlians tokcerise färg är ju härlig men även en vacker violett/purpur hade nog varit snyggt! Ska bli roligt att följa din gardinresa...

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 3. Tror jag förstår hur du tänker, och gardinerna är jättefina, men jag tycker nog att den fantastiska stolen med sina underbara färger "kommer bort" lite....men det är snyggt, det är det!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Gardiner är svårt...men de ser inte fel ut för mig, riktigt höstiga och fina.
  Men din inspirationsbild har ju helt klart klarare färger så jag försåtår hur du menar.
  Svårt det ska vara ibland...
  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. Det är verkligen inte lätt när internet med alla fina bloggar gör att man helt plötsligt inte vet vad man skall ha för stil hemma.
  Var på formex idag och fastnade vid Nordal och bloomingvills monter så mycket fint.
  Nu pågår färgade nötta möbler hemma hos oss.

  Lycka till med gardinvalet och den överfulla köksträdgården.

  Kram Mia

  SvaraRadera