onsdag 31 augusti 2011

Beslutsångesten har slagit till igen...


Jag har en önskan att få in mer färg i vårt vardagsrum som hittills har varit rätt vitt (förutom en stooor röd handknuten matta då...) ;0)


I början på veckan åkte vi så iväg hela stora familjen för att titta ut nya gardiner till vårt vardagsrum. Ett plus med att åka och handla med små barn är att man inte har lyxen att vela när man väl står där i butiken, men å andra sidan kan det lätt bli helt åt skogen fel också! Eftertanke har ju aldrig skadat någon direkt liksom...
Gardinerna vi kom hem med är i helt rätt material och lystern är helt ljuvlig men färgen... nja, skulle man kunna säga. Tanken jag hade var att de skulle passa jättebra ihop med vår röda matta men efter att ha strukit alla 6 gardiner (suck) och hängt upp dem känns det inte riktigt rätt ändå... Jag har nog kommit fram till att jag mest gillar "kalla" färger så det får nog bli någon annan kulör på våra gardiner i alla fall. Tur man har bytesrätt! :0)

Vad tycker ni?

Anna

20 kommentarer:

 1. Jag tyckte det blev sååå himla fint! :)

  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Helläckert! Faktiskt jättesnyggt!
  Fräscht!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar färgen jättemycket, men omtagen är inte snygga, varken i färg eller placering. Antingen bort eller sänk! I övrigt trodde jag att den översta bilden var klippt från något reportage...:-)
  Kram Elin

  SvaraRadera
 4. Jag håller med dig om nja...ibland vet man inte om det blir bra eller inte förrens man har provat.

  Modellen är snygg,men färgen lyser alldeles för mycket för min smak.
  Det blir kul att se vart din beslutsångest tar dig...varmt eller kallt i nyansväg ;-)

  Hälsn Birgitta

  SvaraRadera
 5. Fast de är helt i min smak, älskar den färgen! Men känns de inte rätt så är det nog bäst att byta annars ångrar du dig nog sedan.

  /Jessica

  SvaraRadera
 6. Det skulle vara intressant att se gardinerna ihop med mattan. Jag kan tänka mig att det skulle vara lite orientaliskt och en varm känsla. Det kan ju vara mysigt nu till hösten och vintern. Men visst är det svårt att vänja sig vid en ny stil.
  Du kommer nog på hur du vill göra. Det ska förresten bli kul att se vad det blir.
  Ha en fin kväll! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 7. Jag trodde också att det var inspirationsbilder från någon inredningstidning först! ;) Du har det så fint, och jag tycker även gardinerna blev snygga. Precis som du gillar jag kalla färger och gärna i skalan grått/grönt/vitt/beige, så jag skulle troligen ha valt en annan färg. Men det är jag det och nu är det du som ska välja! :) Gå på magkänslan och sätt en deadline på beslutsångesten: känns det fortfarande inte helt hundra i helgen så byt! Kram Hanna

  SvaraRadera
 8. Hej,hej!

  Jag tycker det ser jättefint ut, även omtagen. Själv skulle jag aldrig valt den färgen, men det betyder ju inte att det inte är snyggt hos andra för det. Det kan ju helt enkelt betyda att jag har lite svårt att bestämma mig och att du har grym smak:) Det är ju helheten som räknas och ibland måste man prova.
  Lycka till hur du än gör.
  Kram Berit

  SvaraRadera
 9. Jag tycker att det såg fint ut! Kul med lite färg mitt i allt det vita! Men känns det inte rätt så byt! Det ska ju kännas 100 rätt och inte bara så där.. Ska bli kul att se hur du gör.. =) Kram Elin

  SvaraRadera
 10. Eftersom jag vill att ALLA ska vara ärliga mot mig när jag frågar så är jag det till 100% tillbaka. Endel gillar det och andra inte, men jag är ärlig.

  Angående gardinerna så var färgen helt enkelt helt rätt om man vill ha in hösten och mer färg. Dessvärre tycker jag inte de ska ha omtagen (kanske bättre utan). Gardinerna har så stark färg med all detta tyg så ett alternativ kan vara att ta bort en eller två längder eller helt enkelt byta färg till något ljusare.

  Jag ser en kudde på pallen i framkant i någon rosa nyans (tror jag) och en längst bak i soffan på högra sidan, jag skulle nog satsa på en av dessa färger på gardinerna istället.
  Men smaken är som baken och det är ju bra det. Tänk om vi alla skulle ha lika.

  SvaraRadera
 11. Trodde först att det var inspirationsbilder som du visade!

  Jag gillar gardinerna, skön, färgstark kontrast som passar nu till hösten :)

  Vi får väl se vart din beslutsångest tar vägen...

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Jag läger mig i jag med ;)) byt ut kuddarna i soffan mot några som går bättre ihop med gardinerna då tror jag det blir toppen och omtagen kan du ha kvar...klassiskt och karaktär tycker jag ;)) Lycka till!!!'
  kram susanne

  ps...ser att fåtöljen är inne igen ;)

  SvaraRadera
 13. Hallå hallåå hallååå!!!
  :)
  Jag blev "tvungen" att logga in, satt och kollade när jag inte var inloggad och så får jag se DESSA VACKRA BILDER!!!
  OJOJOJ!!!
  Nääää.....byt dem INTE!
  Så vackert, snyggt och fräscht!!
  Ahhh... :)
  Hoppas att mitt budskap når fram! hihi

  SvaraRadera
 14. Så snyggt, tycker jag. Trodde att bilderna var från en inredningstidning.
  Kram
  HAnna

  SvaraRadera
 15. Fina Anna! Så här tänker jag. Du ville ha mer färg och det har du fått *fniss* Färgen är ju helt rätt trendmässigt också...vad skall jag säga. Jag lider av ganska svår gardinfobi och vill helst inte att gardinerna skall konkurrera med "ute" hos mig. Däremot kan det balansera upp med tyg i fönstren om du har en stor, tung matta men jag skulle ändå haft dem vita eller på sin höjd linne, eller mullvad... Färg kan du väl ha i soffan? Haha, du kommer snart fram till det som är bäst för dig <3

  Kraam!

  SvaraRadera
 16. Tyget verkar underbart, men har du bytesrätt så hade jag tagit en annan färg, för att vara helt ärligt nu då, alltså!!! Nånting kallare, precis! Lite för brandgult tror jag......Nu var jag överärlig.
  Kramar Agneta

  SvaraRadera
 17. Svårt det där,jag ska göra om hela tv-rummet under höst/vintern. Lite för skarpt kanske,men helt klart fint och höstigt.Jag är nog mer för svagare färger. Men du , snälla titta in hos mig. Jag har ju Pumpa för första gången. Och på bild. Men när vet man att den är klar? Smart att inte veta ,haha;)

  SvaraRadera
 18. Förstår att det blev ovant...men det är snyggt i mitt tycke.
  Byt ut till lite brända toner på kuddarna, en grön skulle vara fint :)

  SvaraRadera
 19. Alltså de ser härligt fina ut! Det enda är väl att jag inte tycker så mycket om hösten och de ser ut som höst. Och höst betyder kyla och att sommaren är över och att det ska komma en vinter! Så jag tänker tvärtom. In med sommarfärger på hösten så stannar sommaren kvar inomhus i alla fall.
  Men fina var de:)
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 20. Nu var det min tur att lägga mig i! Jag vill börja med att säga att ditt vardagsrum ser helt fantastiskt ut!

  Kuddarna och gardinerna går inte ihop. Kuddarnas färgskala är kall och garinens varm. Antingen byter du ut kuddarna o sparar gardinerna eller så gör du tvärtom, dvs. har kvar kuddarna o byter ut gardinerna.


  Smaken är ju olika men jag hade nog bytt ut gardinerna. Gillar bättre de kalla färgerna.

  Behåller du gardinerna tycker jag du ska göra omtagen annorlunda - hur vet jag dock inte.

  Lycka till!! Det är minsann inte lätt....

  SvaraRadera