torsdag 1 september 2011

Idag trillade poletten ner igen...

Då och då får jag frågan hur jag hinner göra något över huvud taget när jag har så många barn hemma... Det finns dagar jag också undrar det, jag lovar! ;0)

Men idag var en bra dag så den lägger vi i goda minnen mappen.

En sak jag fick tips om redan när jag fick mitt första barn var att göra i ordning en låda med ofarliga hushållsredskap som knodden kan "sortera" i. Mellan varven glömmer jag bort detta och sliter mitt hår när jag försöker laga mat med en grinig och skrikande unge på ena armen. Men idag kom jag ihåg det igen!Ser ni koncentrationen... ;0)

Här sorteras och undersöks med en entusiasm och noggrannhet som vi vuxna borde ta efter. Tänk vad mycket nytt vi skulle lära oss!

Anna

8 kommentarer:

 1. Åh det där knepet ska jag komma ihåg tills när min minsta börjar gå, Just nu ligger han bara på golvet jollrandes;) Fast jag minns att den tiden är allt för kort snart kommer han springa runt och då är det bra om man kommer ihåg kökslåde knepet;)

  Önskar dig en skön kväll
  Annie

  SvaraRadera
 2. Underbart! Det är märkligt bara hur fort de lär sig att den lådan inte är lika spännande som de som inte går att öppna...
  Jättefina bilder!
  Ha det bäst!
  Hélena

  SvaraRadera
 3. Vilken liten sötis!!..Min yngsta son älskade att kasta ut alla föremål ur just en speciell låda..när den var tom var han nöjd..men om jag la till baka sakerna..kastade han ut dem igen..så på alla köksbilder ifrån den tiden ligger det fullt med skaer över heela golvet :)..men sonen var nöjd..och då var mamma det!!

  Kram Sanne

  SvaraRadera
 4. Tack! Imorgon ska en sådan låda införskaffas helt klar!

  SvaraRadera
 5. Åh, det där kommer jag ihåg!

  De är helt fantastiska, de små!
  Arbetar på förskola och vi har just skolat i 7 mycket små människor, så kompetenta barn som det är en ynnest att få vara tillsammans med!

  Ha det fint!

  Lena

  SvaraRadera
 6. Hur söt som helst och hur koncentrerad som helst, underbara bilder på den fine lille Gunnar!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 7. Vicken sötnos...:)) Japp...sådär gjorde jag med...hade ett "plastskåp", där inget kunde gå sönder...:))
  Kramizar Git

  SvaraRadera
 8. Har haft mina minsta barnbarn här, 8 mån och 3 år. Och vad fort man glömmer. Att när det är dax att laga mat, då ska det bäras och klättras och skrikas! Har nog förträngt att det var så med mina egna fyra. Så nu ska jag göra en plocklåda. Tack för tipset och ha en bra helg!/Christina

  SvaraRadera