fredag 9 september 2011

Ett riktigt hundliv...

Tja, vad ska man säga om den här hunden vi har skaffat oss...

Idag sken solen och jag såg fram emot en kopp rykande hett kaffe och kanske en stund i favoritfåtöljen när jag hade lämnat av barnen på dagis och skola. När jag öppnar ytterdörren ser jag till min fasa att dörren in ifrån hallen är öppen. Jag brukar stänga in hundarna i hallen när jag inte är hemma på grund av Frejas upptåg. Hur som helst... dörren var öppnad (undrar av vem...) och innanför dörren såg det ut som om en bomb hade briserat! Hund-eländet hade fått fatt i en använd blöja och spridit ut den över hela huset! Som om det inte räckte för en dag så har hon även ätit upp en duplo legobit, terroriserat grannarna och spytt på vår nytvättade ullmatta. Livet med hundvalp är verkligen uuuunderbart! ;0)

Anna

13 kommentarer:

  1. Haha! Underbart ja, men inte alltid! =) Kram Elin

    SvaraRadera
  2. Ooups, vilken företagsam vovve ;-)
    Hur mår magen efter ett sådant äventyr?

    Kram Ellinor

    SvaraRadera
  3. Ja jisses dessa små valpar. Vår hund vi har nu var ovanligt lugn som valp. Han rörde ingenting men den förra var desstå vildare. Mysigt med valp när du är hemma med bebisen, men han börjar bli stor han med:)
    Känner så väl igen det du skrev om "äcklig mat". Våra är väldigt restriktiva vad gäller mat och nya smaker. I bland struntar jag i det och lagar i alla fall det jag vill ha. Oftast blir det dock barnvänligt. Men det blev en himla fin bild! och det såg väldans gott ut.

    Kram Anna

    SvaraRadera
  4. Men hon verkar ta hand om lilleman.
    Och man glömmer snabbt alla bustrick valpen hittar på.
    Hoppas helgen blir lugnare.
    kram!

    SvaraRadera
  5. Busig valp förstår jag men vilka underbara bilder på bebis och valp!!
    Det blir ju bättre med tiden....tror jag;-).

    SvaraRadera
  6. Ha ha ha ha fnissade så högt så sambon undrade vad det var som var så roligt,) Fl´åt förstår frustrationen men det är tur att de små liven är otroligt söta iaf;)

    Önskar er en lugnare hud-dag imorgon

    Annie

    SvaraRadera
  7. Haha jag det känner man ju igen. Förra vintern så tuggade Alvin på mina snygga Gant stövlar och även vår ena papelina matta är numera utan hörn.....japp vi känner ige det.

    Trevlig helg
    Kram Anna

    SvaraRadera
  8. Ha-ha ja livet med valpar är väl aldrig lugnt ;) Har själv en Jack russell valp på 16 veckor och jag säger bara, PHU!!

    Kan väl även säga att jag fick mig en smärre chock idag när jag var ut på baksidan med vovvarna här hemma hos mamma och pappa och såg Freja stå där och skälla, haha :)
    Fast hon vände om lika fort igen när hon såg mina vovvar, som mest blev nyfikna :)
    Hon är iallafall otroligt söt, även om hon har mycket bus för sig :)

    SvaraRadera
  9. Ursäkta mig så väldigt mycket men här sitter jag och skrattar för mig själv.......!!!
    Men vi vet ju både du och jag att dom blir bra sen! Vår lilla monstervalp har ju gått och blivit en mönstervalp. Åtminstone ibland.
    Men så söta dom är ihop Gunnar och Freja.....man smälter över båda!
    Kramar

    SvaraRadera
  10. Det är kanske därför de är så söta, för att man ska förlåta deras upptåg... ?! =)

    SvaraRadera
  11. *ler* Jodå..vi har en 5 månaders Ridgeback-valp..vi vet exakt hur kul det där är ;)
    Kram Git

    SvaraRadera
  12. Ack ja, livet med barn och djur bjuder på ständiga överraskningar! Glömmer aldrig när min mamma hade hyrt en dyr matt-tvätt till vår övervåning därhemma, hon slet en hel dag med våra heltäckningsmattor och medan hon välförtjänt pustade ut med ett glas vin efter hårt arbete dök hunden upp och kräktes under soffbordet...

    Känner igen matdiskussionen i förra inlägget. Sedan ett år ungefär prenumererar vi på Linas matkasse, och vi vuxna njuter av alla nya smaker och spännande kombinationer. Barnen petar bland bönor och krutonger, och sen när matkasseveckan är över jublar de åt mina oinspirerade köttbulle-middagar... Jag försöker trösta mig med att de förhoppningsvis kommer att gilla allt när de blir äldre.

    En riktigt skön lördag önskar jag dig och din fina familj! Kram Hanna

    SvaraRadera
  13. Ååhhhhh sååå söt!
    Älskar Berners.... åhhh
    Har själv två....

    SvaraRadera