lördag 6 augusti 2011

Jag börjar vänja mig vid tanken...

I morgon är det den sista dagen på mannens semester (vilket även innebär den sista dagen på min). Det brukar kännas tungt och eländigt såhär i slutet på en fyra veckor lång semester men den här gången känner jag mig mest förväntansfull!

Det ska bli så spännande att få tid att jobba med mitt företag och idéer är jag helt klart inte fattig på kan jag lova er! ;0)


Mannen är också förväntansfull inför hösten eftersom han för första gången någonsin ska få vara pappaledig med ansvar för alla fyra barn. En dag i veckan byter vi roller och går det bra för mig kommer vi att utöka hans tid hemma undan för undan. Det känns väldigt skönt att inte ha någon press på sig att det måste fungera på en gång utan jag har lyxen att få mjukstarta...Hur det går får vi se, men kul kommer jag att ha under tiden. Det vågar jag lova er! :0)

Anna

4 kommentarer:

 1. Vad härligt att du inte känner tråkigheter med början efter semester i år. Själv hoppas jag få några (månaders) semester snart och en låååång resa. Men vi får väl se

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Det går ju kanonbra det där!!! Hoppas på en bra arbetsstart!! Kram!

  SvaraRadera
 3. Och jag önskar all lycka till med det hela!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Håller förståss tummar och tår för dig (er). Jag kommer också så småningom att switcha över, från anställning till egen, men det kan ta ett tag... Tröstar mig med det här: om man har ett mål, och har fokus på det, så är det ju dit man är på väg! Så det är bara att sitta lugnt i båten, även om det inte går jättefort! Kram!

  SvaraRadera