söndag 21 augusti 2011

Bloggtips - I Tages trädgård.

Tage är en liten kille i sina bästa år... Han bor i ett hus med en vacker trädgård och det är om hans trädgård bloggen "I Tages trädgård" handlar om.

Hans mamma heter Hanna och har liksom jag hittat en fristad från vardagens stress. Hanna och hennes man har i 6 år arbetat med att skapat en oas av grönska och roliga lösningar på sin tomt och hon delar frikostigt med sig av tips och råd.


När jag läser om Tages upptåg ler jag alltid igen-kännande eftersom han och min lilla Bo verkar vara av samma skrot och korn. Det blir i alla fall aldrig långtråkigt när man har en liten kille som hittar på både det ena och det andra... ;0)


Hanna arbetar på bibliotek och har ständigt koll på de senaste inom trädgårdsböcker. Jag ska låna massor i vinter så jag är redo tills våren kommer igen... Tack för alla trevliga boktips, den underhållande och informativa texten och de vackra bilder du delar med dig av på din blogg Hanna!


Bilderna är lånade från bloggen: I Tages trädgård.

Anna

6 kommentarer:

 1. vilka underbara bilder, önskar dig en jättefin söndag, kram Irene

  SvaraRadera
 2. Men ååååh så glad jag blir! Tack fina du för att du tipsar om min blogg! Den har ju bara funnits i en dryg månad, men betyder redan mycket för mig. Det är så kul att få tips och reflektioner från er andra på det jag håller på med, och lyckas jag inspirera är det ju ännu bättre.

  Ja, det här var morgonens gladaste överraskning, och nu kommer jag tillbringa hela den här dagen med ett leende på läpparna.:) Och så ska jag jaga Tage förstås. Hans senaste hyss är att dricka det inte alltför fräscha vattnet i fågelbadet. Yummy!

  Ha en skön söndag! Kram!

  SvaraRadera
 3. Tack för det fina bloggtipset!

  Sensommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Jag upptäckte denna blogg i veckan, tro't eller ej, och den är underbar! Tack för tipset igen!
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Tack snälla vän för att du berättade om din sagoträdgård! Jag fick många roliga idéer om hur jag ska göra en rolig och spännande trädgård för mitt barnbarn och förhoppningsvis kommande barnbarn också. Det är viktigt att barn får använda sin fantasi, det fick jag göra när jag växte upp på landet. Och jag hade ingen dator!
  Tages trädgård var SÅ fin och din blogg är underbar!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Men vad roligt nu hittade jag hit genom Hannas blogg. Alltid roligt att hitta nya bloggar och "Vita rosor.." åker in på min lista!
  Ha det bäst!
  Hélena

  SvaraRadera