fredag 18 februari 2011

Titta vad jag har fått!

Man är inte mer än människa... ;0)

Jag blev sååå glad när jag fick hem ett litet paket i brevlådan med den allra nyaste doften från Jimmy Choo... (Fast jag hade nog blivit ännu gladare för ett par skor *haha*)

Den doftar ljuvligt, lite somrigt sådär vilket passar mig utmärkt nu när man börjar känna att våren är i antågande. (Jaaa, jag känner det faktiskt så trots att det är 15 grader kallt och snö upp till armhålorna...) Norrlänning som jag är i grund och botten går jag efter ljuset, och det är ljust nu vill jag lova!

När gubben kommer hem från jobbet blir jag lika överraskad varje dag. -Va är han hemma redan?!

Stackarn, ingen mat på bordet finns det, bara en fru som knappt märker att han kliver in genom dörren eftersom hon är så fokuserad på sitt senaste sy-projekt... Men han får faktiskt skylla sig själv! Det var HAN som köpte symaskinen! ;0)Själv är jag ju ingen partypingla direkt men OM jag vore det skulle jag helt klart ha på mig den här parfymen när jag skulle gå ut....Trevlig helg mina vänner!

Anna

3 kommentarer:

 1. Va härligt...en ny doft! Jag tycker det är svårt att hitta dom där riktiga pärlorna bland parfymer. Men ibland dyker det ju upp bra tips här på bloggarna. Ska sniffa lite på den där när jag hittar den. Hoppas du får en härlig helg. Kram från Åsa

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig flaska :). Är tyvärr parfym allergiker och önskar så att det inte var så :( men men, fin var den iaf!

  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Du är helt oootrolig, att du orkar med 4 småttingar. Jag är helt klart imponerad av dig och att du nu har fler bloggar. Gillar din mat & bakblogg starkt, där ska jag kika in när jag behöver inspiration i köket.
  Härligt med nya våriga dofter.
  Hoppas att ni får en helt underbar helg!
  Kram Lotta

  SvaraRadera