onsdag 2 februari 2011

Plättar med hemkokt sylt!

Tänk att något så enkelt kan vara så gott!

När vi ska festa till lite här hemma brukar jag göra plättar till barnen. Med hemkokt jordgubbssylt, grädde och några av höstens blåbär smakar det underbart. Att man sedan har gjort smeten till plättarna på våra egna ägg med knallgul gula gör ju inte saken sämre... ;0)



Knepigare än så behöver det inte vara...

Anna

14 kommentarer:

  1. Det är ju så gott, så gott! Och plättar ÄR godare än pannkakor, märkligt. Får man hemgjord sylt och vispgrädde till så är det fulländat. Och så klart egna ägg gör susen.
    Agneta kram

    SvaraRadera
  2. Mums, det ser fantastiskt gott ut!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Vi kör också med egen, denna so vi har nu är från förra sommaren och de smakar ... sommar!
    ;)

    SvaraRadera
  4. Åh, plättar var länge sen! När jag var liten och var hos min farmor på sommarloven så gräddade hon alltid plättar. Jag fick en lagg av henne när jag flyttade hemifrån, - det är nog dags att damma av den!
    Ha en skön onsdag!
    /Anna-Karin

    SvaraRadera
  5. Plättar är det godaste som finns och denna lyxvariant som du gör måste vara himmelskt. Här älskas plättar högt av hela familjen!
    Eija

    SvaraRadera
  6. Åh så gott.
    Ha en mysig onsdagskväll.
    Kram
    Hanna

    SvaraRadera
  7. Ser supergott ut! :) Plättar har jag inte ätit på många år. Så lyxigt med egna ägg. :)
    Kram!

    SvaraRadera
  8. Men du...kittlar mina smaklökar till max...och jag som sitter här och "harvar" med en morot...

    fast jag gillar morötter jättemycket faktiskt ;-D

    Kram/c

    SvaraRadera
  9. Hej!

    Det ser alldeles underbart gott ut! Plättar är en favorit hos oss också :)

    Ha det så fint!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  10. Mmm...även här hemma har det njutitts av Plättar o Jordgubbssylt idag..Underbart gott!! :)

    Varmaste Kramarna Elin

    SvaraRadera
  11. Gott gott i gott gott!
    Ha det bäst! Åse

    SvaraRadera