söndag 13 februari 2011

Bloggtips!

Så var det dags igen!

Höjdpunkten på veckan för mig i alla fall... :0)

Det är så kul att surfa runt och leta efter inspirerande bloggar som jag sedan kan dela med mig av till er! Att sedan dessutom få välja ut de bilder jag finner extra tilltalande är en bonus med stort B. Tänk att det finns så många duktiga fotografer och skribenter där ute i bloggvärlden! Man upphör aldrig att förundras över all kreativitet som spirar i så många hem...

Idag tänkte jag tipsa om två bloggar som är relativt nya bekantskaper för mig...

Prinsesse Elin är en norsk blogg där en 34 årig mamma och fru skriver om inredning. Hon älskar allt vitt, gammalt och nött och har en stor passion för att sy (precis som jag!) :0) När jag läser Elins blogg blir jag så inspirerad och glad! Hon verkar vara en genuint lycklig människa som gärna delar med sig av sin glädje och kärlek till inredning till oss andra.


Bild: prinsess elin

Den andra bloggen jag tänkte tipsa om idag heter Norrfrid och skrivs av Eija. Här har ni en fembarnsmor som skriver om inredning, trädgård, gårdens djur, barn och husrenovering.

Hon lever mitt drömliv den rackaren! Jag skulle minsann också vilja ha en gammal gård och hålla djur. (Är bara liiiite avundsjuk när jag tittar in på Eijas blogg men jag får glädjas med henne). Tur att hon delar med sig till oss andra så man får vara med på ett hörn fast man bara har plats för tre höns och en tupp i hönshuset... ;0)

Jag tycker att bilderna talar för sig själv så se, och känn er avundsjuka ni med!Suck! Vill också!!!
Bilder: Norrfrid

Trevlig läsning!

Anna

10 kommentarer:

 1. Å vilka härliga tips! Måste ta mig en titt på en gång, för det lät precis i min smak det sistnämnda :) Trevlig söndag!

  SvaraRadera
 2. Underbara bloggar du hittat. Har lagt mig som följare såklart. Underbara bloggar får man inte nog av;) Önskar dig en trevlig Söndag.

  SvaraRadera
 3. Vad fint skriver om min blogg, Anna!
  Ja, vi fösöker leva vår dröm med lantluft och många djur...
  Ha en skön söndag,
  Eija

  SvaraRadera
 4. Oj, vilken söt bild på fåren...blir riktigt sugen på djur jag med, trots att jag vet att jag egentligen inte är någon djurmänniska...

  Tack för tipsen och ha en fin Söndag!

  Mvh
  Frida

  SvaraRadera
 5. Visst kan man inte annat att älska att vara inne hos Eija på hennes blogg....tänk att få vara hemma hos henne på gården...njuuutning!

  Även du min vän har en väldigt fin blogg!!!

  Ha en fin söndag, kram/caja

  SvaraRadera
 6. Underbara bloggar du hittat, där kunde man förlora sig en stund, allra helst i Norrfrid. Håller med, vilket drömliv!

  Ha en fortsatt bra söndag.

  Kram Marie-Louise

  SvaraRadera
 7. Hei og god morgen
  Takk for meget vakre ord om bloggen min. Jeg blir helt rørt.
  Ha en skjønn mandag. Klem fra Elin:)

  SvaraRadera
 8. Det är så roligt med bloggtips! Tack för att du orkar tipsa och inspirera :)

  Kram Josefine

  SvaraRadera