torsdag 6 januari 2011

Broderi på lakan.

Jag förlorade mig en smula i mitt inlägg igår... Tanken var egentligen att jag skulle visa mitt senaste broderi...

Tänk så tankarna kan vandra iväg när man sitter vid datorn och skriver. Inte kunde jag heller i min vildaste fantasi, tro att det var en sådan "Pandoras ask" jag lyfte locket på med mina högst personliga åsikter... ;0)

Broderiet sitter på ett lakan jag ska ha i bebisens vagga. Jag blev inspirerad av Agneta som har bloggen Snäckskalsdalen när hon visade upp det broderi hon hade påbörjat. En aning mer avancerat än det här kan jag lova ;0).Nu sitter jag och knåpar på ett korsstygnsbroderi jag har designat alldeles själv. Om det fungerar ska jag visa hur jag konstruerade mönstret i mitt nästa nyhetsbrev. Det får bli lite lugnare aktiviteter i nyhetsbrevet framöver eftersom jag knappt kommer ur soffan längre. Åh, vad jag vill föda nu!!!!

10 kommentarer:

 1. Så fint! Du är duktig, du!!!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Är en konst att brodera och jag hoppas du får till det med ditt eget korsstygnsbroderi. Själv håller jag fortfarande på med min julkalender men det blir kanske klar tills julen som kommer....

  SvaraRadera
 3. Lite lagomt med pysslande nu när magen växer..Snyggt också!!

  Hoppas att bebisen skall komma snart..Om det är dags det vill säga!!

  Ha en mysig kväll! Kramis Sanne!!

  SvaraRadera
 4. Du, det där med Mailegtomtarna: jag fattar inte heller vad det är med dem!De är ju faktiskt rätt fula, långbenta o magra...
  Nej, fram för den gamla stammen av tomtar. Jag har själv några godingar från mitt föräldrahem, och ärvda andra. Samt egenmålade- kanske inte så fint målade, men de är gamla o knotiga i modellen, som tomtar ska va´!
  Tack för titten här, och LYCKA TILL, du verkar vara SNART MAMMA!
  kram LENA

  SvaraRadera
 5. Har missat en del hos dig! Jag håller med dig fullkomligt om Maileg, tycker de är gräsligt fula och skulle aldrig vilja ha en. Men samtidigt tycker jag det är det som är så kul med bloggandet, att vi alla är så olika. Och att man får lov att vara sig själv. Men visst smittar vissa saker mellan bloggarna. Visar en visar alla... Det var länge sedan jag försökte mig på att brodera. En julbonad har jag som ett kärt monument över detta...
  Ha en skön kväll!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Oj, så fint broderi...
  Har en stor korg med underbara broderigarner som jag ärvt i hur många färger som helst, men vet inte riktigt hur man gör känns det som.
  Ska ta mej en broderikurs hos lilla mamma tror jag;)
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 7. Så fint och det blir ju extra speciellt när man gör något själv! Önskar jag kunde sy, virka, sticka, brodera...haha :)
  Må så gott!

  SvaraRadera
 8. Vilket gulligt broderi du gjort..
  Jag väntar på ett broderipaket, skall brodera en födelsetavla till våra vänners lille gosse, i korsstygn..

  Ha en fin fredag..

  Kram Mia

  SvaraRadera